30. prosince 2023 • 19:45

Vémola po porážce promluvil o konci: Jestli si chci zachránit reputaci...

Autor: iSport.cz, maš
Vstoupit do diskuse
18
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vzpamatovává se z jedné z nejtěžších proher v kariéře. A vzhlíží k (prý) poslednímu zápasu, kterým chce zachovat svůj odkaz. Karlos Vémola po šokujícím KO od Samuela „Piráta“ Krištofiče poslal osobní vzkaz fanouškům. „Nebudu vám tady říkat, že každá prohra vás posune k nějakému vyššímu cíli, protože tomu sám nevěřím. Já už nahoře byl a tahle prohra mě nikam neposune,“ uvedl Vémola ve vyjádření na Instagramu.



„Možná je na čase si uvědomit, že vzhledem k mému věku a zdravotnímu stavu čas nezastavíš. Nechávám mladý kluky, aby mě porazili, což by se kdysi dávno nikdy nestalo. Tím samozřejmě nechci upírat výkon Pirátovi, který se na rozdíl od jiných zápasu se mnou nelekl. Dal si do hlavy, že mě v prvním kole knockoutuje, až se mu to povedlo. Velká gratulace a respekt tomu, že nastoupil a předvedl takový výkon,“ pochválil poražený bijec svého soupeře.

„Pro mě to znamená asi jen jedno – takhle jsem se s O2 arenou rozloučit nechtěl. Jsem přes třicet let v kombatových sportech a nechci tu cestu skončit dvěma prohrama. Bohužel lidi si nepamatují, co jste dělali, ale jak jste skončili,“ měl Vémola jasno.

Nejraději by se prý už dnes někam zavřel a začal se tvrdě připravovat na červen, kdy ho v Edenu čeká duel s Attilou Véghem. Prý poslední... „Čas běží, věk letí a poslední boj chci rozhodně vyhrát. Jestli svou reputaci a kariéru chci zachránit, tak v červnu vyhraju,“ dodal zápasník.

Zda to ale bude opravdu jeho tečka za kariérou, není tak jisté. Už po zápase s Patrikem Kinclem Vémola hlásil, že s koncem roku skončí i on, navíc se ho bude snažit udržet i Oktagon, pro který je stále jednou z nejvýraznějších tváří.

„Děkuju všem, kteří i přes prohru zůstáváte se mnou. Mám půl roku na to, abych se připravil a zakončil kariéru se vztyčenou hlavou,“ uzavřel každopádně svůj vzkaz Vémola.

Pirát po výhře nad Vémolou: Tobogán emocí! Kde udělal Karlos chybu?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
18
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud