8. prosince 2019 • 14:46

Brutální finiš v UFC, rozervaný ret 4 sekundy před koncem: Nevypadám teď moc sexy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Myslel si, že soupeře po velmi dobrém zápase udolá na body a zapíše tak třetí výhru v řadě. Ale pak přišla osudová rána. Zkušený bojovník UFC Alistair Overeem schytal jen čtyři sekundy před koncem boje s Jairzinhem Rozenstruikem na akci Fight Night ve Washingtonu brutální úder, který ho poslal k zemi a přivodil mu dost ošklivé zranění...



Zkušený Overeem se proti dosud neporaženému Rozenstruikovi předvedl dobře, první tři kola jasně patřila jemu. Jenže rodák ze Surinamu si počkal na svou chvíli v samém závěru. Bojovník přezdívaný „Bigi Boy“, který by podle názorů většiny zápas jinak prohrál na body, trefil v pátém kole Overeema dokonale mířenou pravačkou a pouhé čtyři sekundy před koncem zápasu poslal nizozemského soupeře k zemi a mohl slavit vítězství.

„Přesně jak jsem chtěl. Zabití na jednu ránu,“ rozplýval se Rozenstruik, bývalý úspěšný kickboxer, v pozápasovém rozhovoru. O granátu, kterým poslal na zem Alistaira Overeema, se bude mluvit ještě dlouho. Poraženému borci totiž přivodil šílené zranění horního rtu.

„No to snad ne?! KO pár sekund před koncem. A ten hrozný ret,“ zděsila se na Twitteru bojovnice Tatiana Suarezová.

„Zrovna mě zašívají, moje rty nevypadají zrovna sexy,“ žertoval pak na stejné sociální síti sám Overeem. A dokonce se podivil, že tahle osudová rána vůbec zápas rozhodla. „Rozhodčí po podle mě ukončil trochu moc rychle. Ale doufám, že jste si zápas užili,“ dodal.

Zatímco Overeema čeká rekonvalescence, Rozenstriuk už spřádá plány na další boje. „Chci se vrátit v březnu nebo dubnu, a rád bych vyzval toho děsivého chlapíka jménem Francis Ngannou,“ zmínil kamerunskou hvězdu těžké váhy se skóre 14-3.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud