14. prosince 2017 • 20:44

Návrat Rouseyové? Z MMA míří do wrestlingu, bojovat by mohla s Cyborg!

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už zbývá jen krůček k tomu, aby se z padlé královny UFC Rondy Rouseyové stala wrestlerka. Její návrat do klece už je takřka vyloučený, přesto Cris „Cyborg“ Justinová nevzdává svůj sen. Chce s Rouseyovou bojovat a je jí jedno kde. Je tak dost možné, že se fanoušci jejich vzájemného souboje nakonec přeci jen dočkají, i když ne zrovna v kleci.



V oktagonu se nikdy nepotkaly z jednoho prostého důvodu. Cris „Cyborg“ Justinová totiž bojovala o váhovou kategorii výš. Ani to však nebyl důvod k tomu, aby po jejich vzájemném souboji neprahla. Už k němu měla dokonce nakročeno, pak ale Rouseyová podlehla Amandě Nunesové a bylo po snu. Nyní se jí však naskytla nová příležitost a tu chce chytit pevně za pačesy.

Justinová totiž přiznala, že po souboji s Rouseyovou sní už dlouho a je ochotná kvůli tomu změnit i sport, nebo se spíše vydat do světa sportovní zábavy. „Věřím, že bude Ronda Rouseyová ve WWE (největší wrestlingová organizace, pozn.red.) úžasná! Pokud se opravdu do UFC už nevrátí, mohli by mít fanoušci radost i z tohohle,“ řekla Justinová v rozhovoru pro flocombat.com.

A tvrdí, že by kvůli tomu na wrestlingový zápas kývla i ona sama. „Znám 70 tisíc fanoušků, kteří by byli ochotni zaplnit stadion jen proto, aby viděli Cyborg vs. Rousey, i kdyby se to místo v kleci mělo odehrát v ringu,“ řekla.

Fanoušci se smířili s tím, že Rouseyovou v kleci už s největší pravděpodobností neuvidí. Bývalá šampionka se totiž vrhla po hlavě na hereckou kariéru a navíc je krůček od podpisu smlouvy s WWE (World Wrestling Entertainment), tedy největší wrestlingovou společností. Její první představení by mělo být během WrestleManie 34, tradičně největší wrestlingové show roku, která se bude konat v dubnu.

Ronda Rouseová po porážce s Amandou Nunesovou
Ronda Rouseová po porážce s Amandou Nunesovou

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud