12. června 2018 • 14:48

Volně prodejný speciál Sport Fight můžete objednávat i přes SMS

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé v historii! Může to znít přehnaně, ale je to tak. Deník Sport poprvé za 65 let své existence vydává speciál zaměřený na bojové sporty. Speciál FIGHT!  K obsahu: najdete v něm rozhovory s Karlosem Vémolou, Patrikem "Rytmusem" Vrbovským, Sandrou Maškovou, Lukášem Krpálkem a mnoha dalšími osobnostmi. 



Časopis taky obsahuje historii českého MMA podle vyprávění Petra "Monstera" Knížete, příběh XFN podle Petra Kareše, vybrané techniky MMA předváděné Patrikem Kinclem a Václavem Noidem Bártou, foto-story s Makhmudem Muradovem, sexy fanynky, pohled na zápasy v kleci očima cage girl, historii trash talku... No prostě je tam toho mnoho.  

OBJEDNETE SI SPECIÁL SPORTU FIGHT!

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: FIGHT mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: FIGHT Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 77900

Cena každé přijaté SMS je 69 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje CZECH NEWS CENTER, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

Pořiďte si Speciál Sportu Fight o bojových uměních Pořiďte si Speciál Sportu Fight o bojových uměníchFoto Sport

Pravidla marketingové akce „VOLNÉ VSTUPNY ve speciálu FIGHT

(dále jen „Pravidla“)

Pořadatelem marketingové akce je společnost CZECH NEWS CENTER a.s., IČ. 02346826, se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 19490 (dále jen „Pořadatelem“).

Akce „VOLNÉ VSTUPY ve speciálu FIGHT“ probíhá v období distribuce magazínu Sport Speciál Fight, tj.

I. kolo: od pondělí 11. 6. 2018 do 13. 7. 2018

II. kolo: zaváděcí den: sobota. 21. 7. 2018, v prodeji do 31. 8. 2018 včetně. Pořadatel vložil do 150 výtisků shora uvedeného vydání magazínu Sport Speciál Fight po jednom voucheru na XFN dne 28. 6. 2018 v O2 Aréně v hodnotě 990 Kč (dále jen „vstupenka“) (tj. v jednom výtisku takového vydání periodika Sport Speciál Fight může být vždy maximálně jedna shora uvedená vstupenka).

150 ks předmětného vydání periodika Sport Speciál Fight, do nichž byla vložena vstupenka, je rozděleno náhodně do běžné distribuční sítě periodika Sport.

Účastník akce, který vstupenku v rámci této akce získá, o tom bude spraven pouze a jenom vložením shora uvedené vstupenky do předmětného výtisku periodika Sport Speciál Fight.

Pořadatel prohlašuje, že jeho úmyslem je poskytnout v rámci této akce právě 150 ks voucherů na vstupenky s nominální hodnotou 990,- Kč. Pořadatel nenese odpovědnost za neoprávněnou manipulaci s výtisky předmětného vydání periodika Sport Speciál Fight, kdyby z jakéhokoli důvodu, zejména, nikoli však výlučně, v důsledku jakéhokoli pochybení (např. v důsledku pochybení třetí strany při vkladu a/nebo distribuci a/nebo prodeji) výtisk periodika Sport Speciál Fight, jenž má obsahovat vstupenku, tuto neobsahoval.

Pořadatel si vyhrazuje právo změnit pravidla této akce či akci předčasné ukončit a takovéto jednání oznámit na internetových stránkách periodika Sport www.isport.cz.

Tato pravidla nabývají účinnosti dnem 11. 6. 2018

To nejlepší ze slovního duelu Karlose Vémoly a Patrika Kincla: Výhrůžky a výsměch
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud