Ondřej Němec
16. února 2019 • 05:00

Odchod Vémoly je zrada, tvrdí Kareš. Promotér XFN si stěžuje na spiknutí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kauza, která otřásla světem českých bojových sportů. Odchod Karlose Vémoly z organizace XFN. Jak situaci hodnotí promotér Petr Kareš a co říká na vlnu kritiky? To prozradil v dalším díle pořadu Fight! „To, co se stalo, připravoval Vémola dlouhou dobu,“ tvrdí například a nabízí řešení situace: „Nechci, aby se do XFN vrátil, ale aby splnil, co fanouškům slíbil.“



Odchod Karlose Vémoly je pro organizaci XFN citelným oslabením. Kuloáry bojových sportů se navíc šíří informace o špatné finanční situaci XFN. Promotér Petr Kareš však tvrdí, že se jedná jen o pomluvy a výsledek kampaně. Český Terminátor podle něj přestoupil do konkurenční značky OKTAGON MMA neoprávněně.

„Jsme si natolik jistí, že máme pravdu, že pokud někdo proti nám dělá kampaň, tak počkáme, až se kampaň přežene a začneme argumentovat,“ slibuje Kareš.

Promotér organizace, která slavila na konci roku veliký úspěch s akcí Marpo vs. Rytmus, má za to, že dění posledních dnů nemůže být náhoda.

„Několik subjektů zároveň se ve stejnou dobu snaží ovlivnit veřejné mínění v neprospěch XFN. Například promotéři Night of Warriors, OKTAGON MMA a Vémola,“ tvrdí.

Kareš: Vémola odchod připravoval, je to zrada!
Video se připravuje ...

Pořadatelé akcí pod hlavičkou Night of Warriors začali nově používat právě i logo XFN. To Kareš komentuje slovy: „Jedná se o blamáž.“

Co se týká další spolupráce s největší hvězdou českého MMA, navrhuje Kareš dohodu: „Nechci, aby se do XFN vrátil, ale aby splnil, co fanouškům slíbil. Slíbil zápas s Martinem Šolcem a také zápas s Patrikem Kinclem. Pak ať si jde, kam ho srdce táhne.“

V pořadu Fight! navíc zaznívají další vážné otázky: Má XFN finanční potíže? Dluží tato organizace zápasníkům? Jak Kareš vnímá kritiku na téma arogance? A co vzkazuje Vémolovi?

Vémola v pořadu Fight: o setkání s Gottem a brokovnici u hlavy
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud