8. září 2022 • 15:10

MONOPOST: Září pouze tři jezdci. Ferrari už není rychlé ani spolehlivé

Autor: Daniel Konečný
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máme za sebou dvě třetiny sezony, a tak nadešel čas rozebrat dosavadní výkony jezdců Formule 1. Kromě zcela dominantního Maxe Verstappena letos září pouze britské duo. Naopak slabší ročník prožívají oba asijští jezdci i dva ostřílení mazáci. Řeč se opět stočila k matnému Ferrari a skončila u klíčového víkendu kariéry Romana Staňka. „Je v zajímavé formě, v Itálii mu to sedí a věřím, že zajede potřebný výsledek,“ vyjádřil své přání Jakub Dvořák, tradiční host pořadu Monopost. 



Z celkových 22 závodů jich zbývá odjet už pouze 7. Jaké výkony tedy v dosavadním průběhu sezony předvedli jednotliví jezdci? „Máme zcela dominantního Maxe, za nímž je víceméně očekávané pořadí. Vyzdvihnout však můžeme George Russella, který je v premiérové sezoně v Mercedesu velkým konkurentem Lewise Hamiltona, a Landa Norrise, jenž zcela drtí Daniela Ricciarda,” nevidí moc důvodů k chvále Dvořák.

Kdo by byl ideálním parťákem Maxe Verstappena, zažije Monza dalšího překvapivého vítěze, dostane se Ferrari v domácím závodě vůbec na pódium a jaké jsou šance Romana Staňka před finále F3 rozebírá 8. díl pořadu a podcastu Monopost.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud