3. listopadu 2022 • 09:25

MONOPOST: Bottas a Ricciardo? Bylo jasné, že budou hvězdy F1, říká Knoll

Autor: Daniel Konečný
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Současný závodník evropské série GT4, dvojnásobný mistr ČR v Autokrosu a bývalý soupeř hned tří současných jezdců Formule 1. To je krátká vizitka Jakuba Knolla, jenž v pořadu Monopost zavzpomínal na svá léta ve Formuli Renault, kdy soupeřil i s Kevinem Magnussenem, Valtterim Bottasem či Danielem Ricciardem. „Bohužel byli o něco rychlejší, takže kolo na kolo jsem s nimi nezávodil,“ vypráví s úsměvem jednatřicetiletý pilot.



Max Verstappen v Mexiku stanovil rekord v počtu vítězství i získaných bodů v jedné sezoně. Dění na Okruhu bratří Rodriguézů ovšem příliš vzrušení nenabídlo. „Znovu se ukázalo, že Max i stratégové a konstruktéři Red Bullu si v tomto roce jedou zcela vlastní ligu,“ vyzdvihl opět bezchybný výkon týmu z Milton Keynes Jakub Dvořák.

Hlavním tématem 13. epizody pořadu Monopost byl proto jeho host.

Dlouholetý závodník Jakub Knoll byl v letech 2007-2010 součástí Formule Renault a na trati se tak potkal například Kevinem Magnussenem, Valtterim Bottasem nebo Danielem Ricciardem. „Pamatuji si na ně velmi dobře. Především na Bottase s Ricciardem. Byli to velcí rivalové a už tehdy bylo jasné, že to jsou budoucí hvězdy Formule 1,“ vzpomíná Knoll na rok 2008, v němž nakonec slavil titul Fin.

Čím si vysvětluje propad Daniela Ricciarda, co mu přijde na Formuli 1 úsměvné, a jak hodnotí bláznivý manévr Rosse Chastaina z NASCAR? To vše a mnohem více zodpověděl Jakub Knoll v 13. epizodě pořadu Monopost, v němž doplnil Jakuba Dvořáka. Moderuje Daniel Konečný. 

Video

0:00-6:29  Rozbor Velké ceny Mexika střih

6:30-20:31 – Jakub Knoll o soubojích s budoucími jezdci F1

20:32-26:58 – Bláznivý manévr v NASCAR a hříšník Gasly

Audio

1:04 Rozbor Velké ceny Mexika střih

7:35 Jakub Knoll o soubojích s budoucími jezdci F1

21:35 Bláznivý manévr v NASCAR a hříšník Gasly

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud