5. dubna 2024 • 14:57

Trapas přímo před prezidentem. Skokana místo show potlouklo prkno

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzský skokan do vody Alexis Jandard „ozvláštnil" slavnostní otevření Olympijského centra vodních sportů v Paříži kuriózní nehodou. Mnohonásobný medailista z mistrovství světa a Evropy před zraky francouzského prezidenta Emmanuela Macrona a dalších činitelů uklouzl při odrazu z prkna, které ho ošklivě potlouklo, a nekontrolovaně spadl do vody.



Šestadvacetiletý Jandard chtěl ve čtvrtek v rámci slavnostní exhibice předvést synchronizovaný skok společně s dalšími dvěma kolegy. Při přípravě na závěrečný odraz mu však podklouzla noha, spadl na prkno zády a z něj se překulil do vody.

Svou nehodu, jež se okamžitě stala virálním hitem, bral účastník olympijských her v Tokiu s humorem. Na instagramu zveřejnil fotografii s krvavými šrámy na zádech, které mu způsobilo prkno, ale ubezpečil, že je v pořádku.

„Neublížil jsem si. Už jsem v minulosti zlomil prkno, ale nikdy ještě prkno nezlomilo mě. Až teď. Víme, že takové věci se dějí. A muselo se to stát zrovna před zraky prezidenta a celé Francie. Myslím, že jsme si vybrali správný okamžik,“ řekl Jandard televizi RMC Sport.

„Byl bych raději, kdyby to celé proběhlo bez problémů, ale pokud to přineslo lidem úsměv na tvář, tak tím lépe,“ dodal držitel dvou medailí z MS a sedmi cenných kovů z ME a Evropských her.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud