24. února 2018 • 14:30

Veverka v dráze, kterou jezdila Ledecká! Co chybělo, aby došlo ke střetu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na červené dráze, kterou projela Ester Ledecká ke druhému olympijskému zlatu, došlo k málo vídané kuriozitě. Během osmifinálové jízdě při paralelním slalomu snowboardistek vběhla pod prkno rakouské závodnice Daniely Ublingové veverka. Obě se jen těsně vyhnuly kolizi a Ulbingová dokonce zvládla navíc postoupit.



Historické zlato Ester Ledecké , stříbro a bronz pro Německo a... třetí nejdiskutovanější událostí po paralelním slalomu snowboardistek se stal moment z osmifinále. To se zjevila na kopci veverka zrovna ve chvíli, kdy závodila Ulbingová.

Úřadující mistryně světa se těžko mohla střetu vyhnout, rozhodovaly milimetry. Veverka jen těsně stačila přeběhnout před prknem a pak se otočila a zase upalovala pryč. Ulbingová nakonec zvládla postoupit do čtvrtfinále, ve kterém vypadla s pozdější vítězkou Ledeckou.

V osmifinálové jízdě snowboardistek vyběhla pod prkno rakouské závodnice Daniely Ublingové veverka
V osmifinálové jízdě snowboardistek vyběhla pod prkno rakouské závodnice Daniely Ublingové veverka

A teď si představte, že by se veverka vydala na trať ve chvíli, kdy by závodila Ledecká. Nová šampionka totiž celou vyřazovací část volila právě červenou dráhu…

Každopádně záběry s veverkou se staly virálním hitem. Na twitterovém účtu americké televizní stanice NBC je shlédlo během pěti hodin přes čtvrt milionu uživatelů.

Olympiáda 2018: kompletní informace najdete zde >>

Olympiáda v Pchjongčchangu: ZOH 2018 na iSport.cz

 
Program a výsledky ONLINE přenosy Češi na olympiádě Medailové pořadí
Zimní olympijské hry v Pchjongčchanguse konají od 9. do 25. února 2018. Celkem se na OH 2018 v Jižní Koreji rozdá 102 sad medailí.

Hokej na ZOH 2018

 
Program zápasů Česká nominace Tabulky a výsledky Stadiony na OH
Systém turnaje: Do čtvrtfinále postoupí přímo vítězové skupin a nejlepší tým z 2. místa. Zbylých 8 mužstev si zahraje o další čtyři místa.
Český program: Česko - USA 3:2sn
Česko - Rusko 0:3
Česko - Kanada 4:6

Eva Samková, Ester Ledecká, Barbora Havlíčková, Veronika Vítková, Ondřej Moravec, Martin Erat, Michal Krčmář, Šárka Pančochová, Martina Sáblíková, Karolína Erbanová, Pavel Francouz

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud