11. února 2014 • 10:58

Chára dostal podstavec pod nohy, delší postel si vzal bafuňář výpravy

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z požadavku slovenské výpravy na nadměrně dlouhou postel pro svého vlajkonoše a kapitána hokejového týmu Zdena Cháru vybruslili organizátoři olympiády v Soči velmi elegantně. K loži standardních rozměrů přidali měkkou taburetku.



Ve slovenských médiích si Cháru kvůli vzniklému problému trochu dobírali. Na sociálních sítích kolovala koláž, jak kapitán Bostonu ve výstroji běsní na loži, které je mu moc krátké. Na jednom serveru mu doporučili, ať si přibalí raději i spacák.

„Spousta kamarádů mi posílala vtipné obrázky. Je velmi pozorné od pořadatelů, že na mě mysleli a postarali se o moje pohodlí. Opravdu si toho vážím. Takové maličkosti dělají velký rozdíl,“ uvedl 203 centimetrů vysoký bek s přezdívkou Big Z.

Nohy má tedy během odpočinku natažené na podstavci, i když Slováci od organizátorů na základě svých požadavků jednu delší postel dostali. Tu však nakonec nevyužívá Chára , ani žádný jiný sportující dlouhán, nýbrž jeden z bafuňářů. Administrátor a zástupce vedoucího výpravy pro olympijskou vesnici, bývalý volejbalista Boris Demeter…

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud