9. února 2017 • 16:23

Puskarčíkové minely, Hamza nevěřil. To si musí pohlídat, štvalo kouče

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Její vyhlášená rychlostřelba, díky které si vysloužila přezdívku kulometčice, tentokrát selhala. Pět minel Evy Puskarčíkové na prvním úseku smíšené štafety na mistrovství světa pořádně pošramotilo medailové ambice českého týmu. I když se díky snažení Gabriely Koukalové, Ondřeje Moravce a Michala Krčmáře Češi dostali do kontaktu s čelem závodu, lepší než sedmé místo už z toho nebylo. „Rozklepala se mi kolena,“ přiznala pak Puskarčíková v rozhovoru pro ČT.



Vleže - bez problémů. Eva Puskarčíková při svém debutu ve smíšené štafetě na MS začala výborně, první položku odstřílela tradičně nejrychleji ze všech závodnic na prvním úseku.

Vestoje ale přišel nečekaný zádrhel. I se třemi dobíjeními zůstaly černé dva terče a česká výprava se chytala za hlavu, hlavně šéf svazu Jiří Hamza vypadal v televizních záběrech hodně přepadle.

Rozhovor s Puskarčíkovou o pokažené střelbě: Každou vteřinu jsem se klepala víc - čtěte ZDE »

Šéf biatlonového svazu Jiří Hamza reaguje na střelbu Evy Puskarčíkové
Šéf biatlonového svazu Jiří Hamza reaguje na střelbu Evy Puskarčíkové

„Tohle je druhá stránka Eviččiny střelby,“ zamýšlel se pak český šéftrenér Ondřej Rybář v televizním rozhovoru. „Tohle absolutně… neřeknu nezvládla, ale nechat si tam tři (nesestřelené terče)… Pak je potřeba si to dobití trochu pohlídat,“ zlobil se kouč.

„Střílí vabank a někdy tam nechá to, co tam nechala,“ krčil rameny nad záznamem druhé položky Evy Puskarčíkové, kde bylo vidět pět dost velkých minel.

„Na druhé střelbě se mi rozklepaly nohy,“ hlesla sama zklamaná závodnice do kamery ČT.

Speciální příloha: Vše o MS v biatlonu 2017, Hochfilzen - čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud