25. února 2009 • 18:00

Koukal a Neumannová: Dovolená možná, dvojdomek určitě ne

Autor: Sport, lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pátek, to je momentálně nejočekávanější den na lyžařském mistrovství světa v Liberci. Na programu je závod štafet, čeští fanoušci živí naděje na stupně vítězů. „Medailové ambice mám vždycky," říkal v online rozhovoru se čtenáři deniksport.cz i finišman domácího kvarteta Martin Koukal.



Velkými favority tohoto závodu jsou Norové. Posledním členem jejich štafety je Petter Northug. Muž s neuvěřitelným zrychlením, vítěz skiatlonu. „Bylo by dobré se ho zbavit ještě před finišem. Ale to bude těžké. Jak ho porazit čestným způsobem? Asi jen když si píchne hůlku pod lyži," usmíval se Koukal.

Páteční závod štafet vám přineseme v ONLINE přenosu od 13:00

Sám byl ve středu úplně v klidu. Požádal o dobré kafe, ale nakonec si nalil obyčejné z konvice, která stála na stole v tiskovém středisku. Liberecký sníh taje před očima, ale úsměv mistra světa z roku 2003 nikoliv.

„Definitivně jasno bude, až se odevzdá soupiska. A to bude zítra odpoledne. Má to na starosti Žáha. A když to dopadne, tak pojedeme Jakš, Bauer, Magál, Koukal," smál se při odpovědi na složení české čtveřice.

Narážel na situaci z olympijského Turína, kdy manažer reprezentace Květoslav Žalčík zapsal na soupisku špatné jméno a Češi prakticky přišli o šanci na cenný kov.

Dál už se vezl Koukal na vlně smíchu. „V mládí to bylo dvouciferné číslo. Teď už si tolik nevěřím, ráno mne hrozně bolívá hlava," komentoval dotaz na osobní rekord ve vypitých pivech.

Jak si navzájem fandí s bráchou, který hraje extraligu za Pardubice? „Po telefonu," pálí okamžitě. Hned dodává, že Východočeši musí v play off postoupit minimálně do semifinále, aby se na ně mohl jít podívat do hlediště.

Prozradil i své oblíbené kratochvíle. „Sledujeme teď s ostatníma seriál Prison Break, v mládí jsem hodně četl, teď už není tolik času. A playstation hraji jenom s bráchou, to on má doma všechny takové hračky," shrnul.

Nakonec perlička. Jak moc kamarádí Martin Koukal s Kateřinou Neumannovou? „Kafe a pokec jo. Dovolená možná. Dvojdomek určitě ne," a následuje další salva smíchu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud