27. ledna 2013 • 12:51

VIDEO: "Zkusit šůšn" díl druhý! Řezáč po úspěchu opět perlil

Autor: iSport.cz, lbc
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dálkový běžec na lyžích Stanislav Řezáč si v neděli na své konto připsal další skvělý úspěch, když doběhl druhý na slavné Marcialonze, italském závodu na 70 km. A jak je u něj již tradicí, v cíli pobavil novináře, kterým odpovídal v několika jazycích zároveň.



Televizní reportérku po sobotním závodu zajímalo, proč Řezáč nestačil na vítězného s Jörgena Auklanda. Z odpovědi českého závodníka se ale nejspíš mnoho nedozvěděla.

"Jörgen ist suveren, tudej gut form," prohlásil devětatřicetiletý lyžař a po chvíli váhání v češtině dodal: "No jo, jako je dobrej, no..."

"Standa Řezáč byl při rozhovoru jako vždy roztomilý," prohodil o lyžařově výstupu Pavel Čapek, který závod pro Českou televizi komentoval.


Před dvěma lety se Řezáč do povědomí široké sportovní veřejnosti dostal legendárním rozhovorem, ve kterém zkombinoval tři jazyky dohromady a svou úspěšnou taktiku popisoval novinářům slovy: "Majn taktik? Zkusit šůšn."

Českého běžce nicméně může těšit, že ačkoliv při rozhovorech možná nestačí, na trati ho jen tak někdo nedožene. Heroický výkon předvedl i na Marcialonze, protože v závěrečném stoupání do kopce Cascata se dlouho držel Auklandovi na dosah. V cíli za ním zaostal o pouhých 7 vteřin.

VIDEO | Řezáčův rozhovor po úspěchu na Marcialonze




Články odjinud


Články odjinud