27. srpna 2014 • 16:05

Fando, nahoď to! Samková vyzvala reportéra Rejmana, toho zlil bagr

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do nekonečného řetěžu vyvolaného Ice Bucket Challenge se zapojila i olympijská šampionka ve snowboardcrossu Eva Samková. Poté, co výzvu splnila, sama vyzvala reportéra České televize Jiřího Rejmana, který se nechal polít lopatou bagru.



Dobročinná ledová štafeta dorazila i k Evě Samkové. „Tak i já:) Prosím Vás, důležitější je přispět než se polejt, tak doufám, že se jenom nepolejváte!!!!“ napsala olympijská šampionka na facebooku k záznamu splnění Ice Buckett Challenge. Mezi nominované pak zařadila i televizního reportéra Jiřího Rejmana.

Ten vzal výzvu velmi zodpovědně. Před kameru se postavil s olympijskou bundou ze Soči obrácenou ven zlatou podšívkou a těsně před akcí si nasadil i reprezentačního kulicha a lyžařské brýle. Důvod byl jasný ihned poté, co Rejman zahlásil: „Fando, nahoď, to!“

Kamera zabrala bagr, jejíž velká lopata naplněná ledovou vedou se nejdřív zdvihla, načež svůj obsah vylila na televizního komentátora.

„Tý Wassermánie je celkem hodně, ale protože jsem rošťák 001, a hlavně, dostal jsem výzvu od Bohyně, od Evky, musím reagovat,“ doprovodil svůj výstup Rejman.

„Moje prachy půjdou na sportovní klub Jedličkova ústavu. Nikoho dalšího nevyzývám, ale svým blízkým kamarádům a přátelům nařizuji: Pořiďte si, kupte si sportovní kalendář Jedličkova ústavu.“
A co na to Samková?

„Naprostá petarda s prskavkou dohromady!!! Seš Bůůůh!“ vzkázala Rejmanovi.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud