23. února 2018 • 06:35

Ledecká chystá útok na druhé zlato, podle fanoušků by to mohlo cinknout

Autor: vyc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zaútočí Ester Ledecká v obřím slalomu snowboardistek na druhé olympijské zlato? Fanoušci české hvězdě docela věří. Ledecká se netajila, že tahle disciplína na prkně je její nejdůležitější na olympiádě a že si pojede i pod vlivem dominance ve Světovém poháru pro první místo. Den D se blíží, za pár hodin to vypukne. Okolnosti se dost podstatně změnily. Ester Ledecká už totiž pod pěti kruhy dosáhla na zlato na lyžích a teď se čeká, zda s ním úspěch nějak zamává. „Čím víc se závod blíží, tím více se na výhru Ledecké sází,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí společnosti Chance.



Sázky na to, že Ledecká skončí do druhého či dokonce do třetího místa jsou ve výrazné menšině, byť v úvodu převažovaly.

„Tihle sázkaři si nejspíš myslí, že Ledecké může trochu chybět motivace, na olympiádě už má splněno a celkově bude rozhozená z toho kolotoče, co nastal po její senzační výhře. Vždyt to byl šok pro celý svět a zájem o Ester po zisku zlaté medaile byl enormní,“ myslí si Světlíková.

Mimochodem Ledecká byla před startem olympiády pasována do role největší české favoritky na zlatou medaili. Pro obří slalom snowboardistek byl na její triumf vypsán kurz 1,6:1. „Byla větší favorit než rychlobruslařka Martina Sáblíková na trati 5000 metrů. Momentálně je kurz na triumf Ledecké o desetinu vyšší, tedy 1,7:1," dodala Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud