15. ledna 2014 • 18:08

KULT TĚLA: České sportovní hvězdy ukázaly (nejen) svaly

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

SPORT MAGAZÍN | Věří mu, dělají vše pro to, aby se na něj mohli spolehnout, starají se o něj. O TĚLO. Olympijští hrdinové i další české sportovní hvězdy a šampioni pózovali odhalení pro páteční Sport Magazín. Série originálních snímků, které najdete uvnitř magazínu, ukazuje souhru svalů, díky nimž slavilo Česko mnoho úspěchů. Tématický princip přehlídky více či méně nahých těl je jednoduchý: neznázornit vulgaritu, ale přirozenost.



Úspěšní sportovní reprezentanti svolili k odvážným pózám pro Sport Magazín především proto, že mají ke svému tělu pozitivní vztah. Je pro ně nejdůležitější pracovní nástroj. „Nahota k životu patří,“ říká jeden z fotografovaných, elitní boxer Lukáš Konečný. „Pokud tohle téma nepřekračuje hranice vkusu, je to v klidu. Jakmile ale někdo na fotky cpe na sílu prsa nebo pinďoura, je to divné.“

„My jako sportovci jsme na svá těla zvyklí, a když nejsem úplně odhalená, nemám problém udělat pěkné fotky,“ přidává atletka Denisa Rosolová, která se usmívá z titulní strany pátečního Sport Magazínu.

Sport MagazínFoto Sport Magazín

Sport MagazínFoto Sport Magazín

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud