5. září 2016 • 20:59

Dobrá volba i zklamání, tvrdí slávisté o Šilhavém. Podaný se ptal na trenéra

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak se dočkala. Fotbalová Slavia má znovu trenéra. Stal se jím Jaroslav Šilhavý, který vedl Duklu. Co na tuto volbu po jednáních s Lubošem Kozlem či Zdeňkem Zemanem říkají fanoušci? Názory z diskuze na oficiálním klubovém webu jsou různé. Část příznivců příchod 54letého odborníka kvituje, část zase tomuto kroku vedení nerozumí.



V osudí bylo hned několik jmen. Klub jednal s Lubšem Kozlem i Zdeňkem Zemanem, mezi kandidáty byl podle informací Sportu i Martin Ševela z Trenčína, mluvilo se o Karlovi Krejčím.

Nakonec však padla volba slávistického managementu na Jaroslava Šilhavého, kterého klub přetáhl z Dukly. Smlouvu podepsal do konce sezony 2018.  Co na tuto volbu říkají fanoušci?

„Je to slávista. Na rozdíl od Luboše Kozla vyhrál ligu a má zkušenosti s poháry. A hlavně, chtěl do Slavie,“ napsal fanoušek s přezdívkou martinwizi. „Asi dobrá volba. Na druhou stranu má na to 2 roky a nikdo neříká, že tady tak dlouho vydrží, ale přeju nám, ať se mu podaří vymačkat z našich hráčů maximum,“ přidal beran9.

Kromě pozitivních ohlasů se však našli tací, které volba Šilhavého zklamala. „Nevím, kolik by rozpočet na trenéra, ale přijde mi, že tady (v Česku obecně), než abychom ukázali trochu odvahy, tak se radši budeme pořád držet při zdi a střídat prověřené trenéry jen českou ligou…,“ namítá fanoušek s přezdívkou butchcoolidge.

„Nečekal jsem zázraky, ale aspoň toho Martina Ševelu. Tohle je podle mě pr*ser jak vrata. Šilhavý je možná dobrý chlap, ale jako trenér je naprostý tělocvikář. Navíc je to dobrák, který s těma našima flinkama nezmůže nic. Je to k pláči…,“ nebral si servítky uživatel s přezdívkou curfew.

Že se jednalo o překvapivý tah slávistického vedení, svědčí i příspěvek obránce Dukly Jakuba Podaného na Twitteru. V souvislosti se jmenováním Jaroslava Šilhavého do role trenéra Slavie, napsal: „Nevíte, kdo nás bude trénovat?“

Na přípravu a seznámení s kádrem má Jaroslav Šilhavý čas do neděle, kdy jej čeká první utkání ePojisteni.cz ligy proti Teplicím.

Jaroslav Šilhavý před Slavií vedl například Duklu, Jablonec či Liberec
Jaroslav Šilhavý před Slavií vedl například Duklu, Jablonec či Liberec

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud