8. března 2015 • 04:30

Super pecka strop! Vácha fandil šampionu Maslákovi přímo v hale

Autor: rou, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedním z fanoušků, kteří si nenechali ujít halové mistrovství Evropy v atletice v pražské O2 areně, byl i fotbalista Lukáš Vácha. Hráč Sparty a české reprezentace se se svými zážitky dělil na sociálních sítích a nechyběl ani u největšího úspěchu: zlatého sprintu Pavla Masláka.



Lukáš Vácha nechyběl v O2 areně už ve čtvrtek na slavnostním zahájení, ze kterého poslal na Twitter zajímavou fotku. A v sobotu si vychutnal první zlatý triumf. „ Pavel Maslák nádhera!!!“ psal záložník bezprostředně po doběhu čtyřstovky a připojil i několik emotivních superlativů.

V pražské hale panuje především při závodech s českou účastí fantastická atmosféra a největší ovace sklízel právě Maslák. Už při jeho představování nebylo slyšet vlastního slova, sám atlet dokonce fanoušky uklidňoval prstem před pusou.

Maslák byl před zlatým závodem v klidu: Zahrál jsem si na počítači!
Video se připravuje ...

"Nechtěl jsem, abych na domácí půdě ulil, kdyby někdo zakřičel. To by bylo docela blbý a byl bych naštvaný. Stalo se mi to jednou v Šanghaji a už to nechci znova zažít," prohlásil. Žádná pohroma ale nenastala a vyprodaná hala ho pak hnala do cíle, kam dorazil jako suverénně první.

V tu chvíli už celá aréna bouřila vestoje a ztichla jen při české hymně, i když z horních ochozů arény se ozýval zpěv. "Já nezpíval, jen pobrukoval, aby nebylo slyšet, že to je falešně. I když ve vaně mi to jde," usmíval se Maslák. Po ceremoniálu opět následoval dlouhý skandovaný potlesk.

I když Masláka trochu mrzelo, že někteří lidé před jeho vyhlášením z ochozů haly odešly, stupně si užil. "Super, paráda," rozplýval se. "Ale byl jsem trochu zklamaný, že lidi odešli hlavně z těch spodních řad," všiml si.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud