Ivo Pospíšil
20. ledna 2015 • 04:30

Kráska v rudém. Soukalová září v kalendáři, který není na prodej

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V nejlepší společnosti, ve vybraných šatech. Mezi Kaisou Mäkäräinenovou, Darjou Domračevovou nebo Ole Einarem Bjoerndalenem se ocitla po roce česká biatlonistka Gabriela Soukalová, která opět nafotila oficiální kalendář pro partnery Mezinárodní biatlonové unie (IBU). Vydáno však bylo jen 999 kusů a na veřejnost se nedostanou.



Ole Einar Bjoerndahlen pózoval před sporťákem, Kaisa Mäkäräinenová pózující u piána a krátce po ní se u stejného klavíru objeví i v červených šatech Gabriela Soukalová .

Opět po roce byla ještě před vánoční přestávkou česká biatlonistka součástí focení pro oficiální kalendář. „Je to hezké, těší mě, že jsem se toho mohla účastnit,“ vyprávěla Soukalová, která se už se podobného focení účastnila v roce 2013 s Ondřejem Moravcem .

Ten však tentokrát na focení chybí a místo něj je například Lowell Bailey, Dmitrij Malyško, Johaness Boe nebo Julia Džymová.

Kalendář se nakonec nazval: Zářící hvězdy a stejně jako v minulých letech byl vydán v 999 kusech pro závodníky, sponzory a média. Na veřejnost se tak bohužel jen tak nedostane.

Biatlonistka Gabriela Soukalová při focení exkluzivního biatlonového kanceláře
Biatlonistka Gabriela Soukalová při focení exkluzivního biatlonového kanceláře

VIDEO | Podívejte se, jak se fotil biatlonový kalendář

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud