7. prosince 2015 • 05:00

NEJ ligové zápasy podzimu: Šlágry, šok v Brně i duel se 47 fauly

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Podzimní zápasy Synot ligy přinesly mnoho emocí i zajímavého děníPodzimní zápasy Synot ligy přinesly mnoho emocí i zajímavého děníFOTO: Koláž iSport.cz

    Podzimní část Synot ligy, která zahrnovala 16 kol, je u konce. Na řadě je zimní přestávka a také ideální chvíle pro ohlédnutí se za tím, co všechno ligové duely přinesly. Víte, který zápas navštívilo nejvíce diváků či ve kterém bylo spácháno nejvíce faulů? Na zajímavá „NEJ“ z podzimních zápasů nejvyšší domácí soutěže se podívejte v článku.

  • Nejočekávanější: Plzeň - Sparta 2:1

    Po lístcích se zaprášilo, nervozita byla znát týden dopředu. Duel Viktorie Plzně se Spartou poslední roky obrovsky táhne a i letos to byl nejočekávanější zápas podzimu. Utkání aktuálně dvou nejlepších týmů ligy sledoval vyprodaný stadion a bylo se na co dívat. Plzeň svého soupeře přehrála po dramatickém průběhu i v deseti a mohla slavit!

    CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Sparta 2:1, Viktoria vyhrála i v deseti
    Video se připravuje ...

  • Nejvíce diváků: Slavia - Sparta 1:0

    Zatímco utkání Plzně se Spartou bylo nejočekávanější z pohledu ligové tabulky, fanoušky nejvíce táhlo velké pražské derby. To se také stalo zápasem, který na podzim navštívilo nejvíce fanoušků. Cestu si do Edenu našlo 17 663 diváků. Jasnou přesilu měli pochopitelně domácí slávisté a ti se také mohli radovat z nečekané výhry.

    CELÝ SESTŘIH: Slavia - Sparta 1:0. Derby rozhodl Zmrhal
    Video se připravuje ...

  • Nejvyšší výhra: Mladá Boleslav - Jihlava 6:1

    Nejvyšší výhra ligového podzimu se paradoxně vyklubala z duelu, ve kterém favorit prohrával. Mladá Boleslav ale proti Jihlavě potvrdila pověst ofenzivního týmu a skóre otočila ve velkém stylu. Svému soupeři nakonec nasypala šest gólů, což se nikomu jinému na podzim nepovedlo.

    CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Jihlava 6:1, po mlze přišel uragán
    Video se připravuje ...

  • Největší překvapení: Brno - Plzeň 1:0

    Po příchodu trenéra Karla Krejčího vyhrála Plzeň v Synot lize šest zápasů v řadě. Nic jiného než vítězství v domácí soutěži neznala. A nečekalo se, že jí to předvede zrovna Zbrojovka. Brno ale podávalo na podzim na svém hřišti velmi dobré výkony a favorita porazilo 1:0. Tím se zrodilo největší překvapení podzimu. Důkaz? Plzeň vyhrála i následujících pět ligových zápasů pod Krejčím.

    CELÝ SESTŘIH: Brno - Plzeň 1:0. První ligová prohra mistra pod Krejčím
    Video se připravuje ...

  • Nejvíce střel na bránu: Dukla - Teplice 4:0

    Fanoušci se bavili, i když ti Tepličtí asi méně než ostatní. Duel Dukly s Teplicemi ale přinesl zajímavý rekord, střílelo se v něm totiž na bránu nejvíce ze všech podzimních zápasů. Domácí a hostující hráči vyslali na branku celkem 20 střel, to se nikomu jinému nepovedlo. Síť rozvlnili ovšem pouze fotbalisté Dukly.

    CELÝ SESTŘIH: Dukla - Teplice 4:0. Na Julisce viděli kanonádu
    Video se připravuje ...

  • Nejdrsnější: Liberec - Příbram 3:0

    Nejen krásné góly či kličky byly v Synot lize na podzim k vidění. Fotbalisté předvedli také hodně důrazu. Jaký zápas byl nejdrsnější? Z pohledu spáchaných faulů se jím stal duel Liberce a Příbrami, ve kterém se pískalo celkem 47 nedovolených zákroků!

    CELÝ SESTŘIH: Liberec - Příbram 3:0, Slovan stále neprohrál
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud