30. prosince 2012 • 12:36

Za lístek na Neapol zaplatíte 450 až 1000 korun, oznámila Plzeň

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V druhé polovině ledna zahájí Viktoria Plzeň předprodej vstupenek na utkání Evropské ligy s fotbalisty Neapole. Lístek na duel hraný v Doosan Areně 21. února bude stát od 450 do 1000 korun pro permanentkáře a od 600 do 1200 korun ve volném prodeji.



"Naším cílem je spustit předprodej s co možná největším předstihem. V tuto chvíli komunikujeme se soupeřem ohledně systému prodeje pro hostující fanoušky, stejně tak se servisní organizací prověřujeme nastavení systému pro eliminaci veškerých možných komplikací," uvedl tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár.

Majitelé permanentek budou mít tradičně předkupní právo na jednu zlevněnou vstupenku plus jednu za plnou cenu.

Takhle fanoušci Plzně dali před duelem s Atlétikem fotbalistům najevo, jak si představují průběh duelu.Foto Jaroslav Legner (Sport)

"Všichni permanentkáři budou mít tentokrát k dispozici celý týden včetně víkendu, aby si mohli návštěvu Štruncových sadů naplánovat bez větších časových omezení," řekl Pillár. Prodej vstupenek bude možný jen na pokladnách přímo v Doosan Areně.

Bližší informace o prodeji vstupenek budou k dispozici v první polovině ledna, ve stejné době přislíbil neapolský klub dodat veškeré podrobnosti o prodeji vstupenek na úvodní duel v Itálii.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud