Stanislav Hrabě
13. července 2016 • 21:09

Kapitánem Slavie bude Bořil. Je to pro mě čest, říká obránce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z ESTONSKA | Obránce Jan Bořil si nasadil kapitánskou pásku v generálce ve Splitu, ale moc mu neslušela: Slavia podlehla Hajduku 0:1. „Jsem špatný kapitán,“ doznal sebekritiky. Přesto byl pro úlohu vůdce kolektivu na ostrý rozjezd do nové sezony první volbou.



„Trenér mi sice nic neřekl, ale vypadá to, že kapitán znovu budu. Času je ale do zítra dost,“ probíral situaci. „Bude,“ ubezpečil ho trenér Dušan Uhrin mladší .

Slavii docházejí kapitáni. Letitý generál kabiny Martin Latka odešel, do zahraničí míří i jeho zástupce Milan Škoda . Z bývalých osvědčených mužů zbývá jen Jiří Bílek. „Je jím doposavad, ale nevím, jestli bude proti Levadii hrát,“ naznačil základní sestavu trenér Dušan Uhrin mladší. „Když bude hrát, opět pásku převezme,“ ubezpečil.

Proti Tallinnu tedy mužstvo do zápasu povede Jan Bořil. „Mužstvo si nového vůdce nevolilo, určil jsem ho já,“ přiznává kouč, že prosadil svou autoritu. „Honza má v našem opravdu mladém mužstvu dostatek zkušeností,“ odůvodnil své rozhodnutí.

„Bude to pro mě čest, kapitánem jsem po dlouhé době, v první lize poprvé,“ přijal odpovědnou úlohu Bořil. „Doufám, že to bude vítězná premiéra,“ přál si. „Slavia je velký klub, tlak bude větší než v Mladé Boleslavi,“ připomněl své předchozí působení.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud