30. října 2014 • 19:00

Straka o fotbalu na Prima Cool a ČT: To je jako bundesliga a naše liga

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Minulý týden hodnotil František Straka zápas Evropské ligy mezi fotbalisty Sparty a Slovanu Bratislava v České televizi, pravidelně je hostem ve studiu Prima Cool při Lize mistrů. Jaký vidí rozdíl v úrovni prezentace prestižní soutěže na obou stanicích, které ji v Česku vysílají? „Prima COOL je bundesliga a ČT je naše první liga,“ uvedl bývalý trenér Sparty, Slavie i Plzně v online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.



Straka dokonce v poslední době přemýšlí, že by se na roli televizního experta víc zaměřil. „Víc a víc se tím zabývám. Trénování je i manažerská práce, sledování, dostat se do systému, které týmy hrají. Už jsem v tom džobu tak dlouho a tak lze tyto zkušenosti používat právě při komentování. Určitě by mě to bavilo. Chce to podat divákovi jiný pohled, než mu dávají komentátoři.“

Straka bude k vidění častěji než při přenosech zápasů. Už pět let běží na televizi Prima oblíbený pořad Ano, šéfe, ve kterém Zdeněk Pohlreich pomáhá vylepšit úroveň různých restaurací. Nyní se chystá jeho fotbalová obdoba nazvaná podobně – Ano, trenére. Na její podobě se bude podílet také Straka. „Teprve to půjde ven a tam budou i ukázky, jak by měl trénink vypadat,“ prozradil čtenářům iSport.cz.

VŠECHNY ODPOVĚDI FRANTIŠKA STRAKY SI PŘEČTĚTE ZDE>>>

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud