14. září 2017 • 11:35

Skandál v Lize mistrů! Útočník Porta se smál po prohře v šatně soupeře

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Působí v FC Porto, ale chová se jinak. Útočník Vincent Aboubakar šokoval fanoušky portugalského týmu, když po porážce v Lize mistrů 1:3 od Besiktase Istanbul zamířil na oslavu do šatny soupeře. Nebyla to úplná náhoda, během minulé sezony v Besiktasi hostoval, což lze ovšem jen těžko vzít jako omluvu pro chování kamerunského reprezentanta.



Po prvním zápase ve skupině Ligy mistrů neměl nikdo z FC Porto důvod k úsměvům. S jedinou výjimkou. Útočník Vincent Aboubakar zamířil do šatny Besiktase, kde se naopak bujaře slavilo. Na sociálních sítích zapózoval s bývalými spoluhráči, s nimiž oblékal stejný dres. Ovšem v minulé sezoně. Jeho rozesmátá tvář však vyvolávala dojem, jako by Besiktas neopustil. „Chybíš mi, brácho,“ napsal jeden z hráčů tureckého klubu u společné fotografie.

Aboubakar, který zaznamenal 22 gólů v 47 zápasech za Porto, si tím svoji pozici u fanoušků v současném působišti určitě nevylepšil. Možná i bude litovat, že mu v létě nevyšel přestup do anglické Premier League. Podle tamních médií o něj stály Swansea, Newcastle a Everton. Zájem projevilo také francouzské Rennes.

Rozesmátý Vincent Aboubakar v šatně Besiktase po prohře jeho FC Porto
Rozesmátý Vincent Aboubakar v šatně Besiktase po prohře jeho FC Porto

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud