21. června 2013 • 08:16

Změny ve Spartě: Pamič míří do Itálie, nahradí ho akvizice ze Zimbabwe

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Sparty se už brzy dočkají první posily, z Chieva Verona se do Generali Areny vrátí miláček ochozů Kamil Vacek. Do téhož italského klubu však pravděpodobně odejde levý obránce Manuel Pamič, kterého by měla nahradit exotická akvizice ze Zimbabwe. 



Kamil Vacek přichází do Sparty na roční hostování s opcí a na stejné bázi by měl naopak v Chievu působit bek Manuel Pamič, kterého v minulé sezoně vytlačil ze základní sestavy Matěj Hybš.

„O Pamičovi s Chievem skutečně jednáme,“ potvrdil iSport.cz Jakub Otava, člen představenstva.

Náhradu za chorvatského zadáka si český vicemistr vyhlédl v polském Zaglebie Lubin, jde o sedmadvacetiletého hráče s krkolomným jménem Costa Nhamoinesu. Osminásobnému reprezentantovi Zimbabwe vypršela v Lubinu smlouva a na jednání do Prahy by měl dorazit v neděli.

Blízko angažmá ve Spartě je i slovenský pravý obránce Lukáš Pauschek ze Slovanu Bratislava. „Také v jeho případě se věci hýbou dopředu,“ prohlásil spokojeně Otava.

Naopak teprve v počátečním stádiu jsou rozhovory o příchodech útočníka Jana Navrátila z Olomouce a středního záložníka Samuela Štefánika z Trenčína.

„Honzu pouštět nechceme, je to náš klíčový hráč. Budeme dělat všechno pro to, abychom ho udrželi,“ řekl sportovní ředitel Sigmy Zdeněk Psotka pro klubový web.

U ledu je zatím i nákup útočného esa Jana Chramosty z Mladé Boleslavi. „To pro nás v tuto chvíli není priorita,“ říká sparťanský trenér Vítězslav Lavička.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud