20. března 2017 • 13:30

Schick asi nepomůže kvůli kotníku. Nevypadá to dobře, řekl Jarolím

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahle zpráva trenéra Karla Jarolíma na začátku srazu nepotěšila. Z nominace před přípravným zápasem s Litvou a následným utkáním kvalifikace mistrovství světa v San Marinu asi vypadne útočník Patrik Schick, který má po nedělním duelu Sampdorie Janov v italské lize s Juventusem Turín poraněný kotník.



Schick o víkendu přišel na trávník v 53. minutě jako střídající hráč, ale zápas nedohrál a čtvrthodinu před koncem musel ze hřiště. "Před chvílí jsem s Patrikem mluvil a nevypadá to úplně optimisticky. Spíš počítám s tím, že do zápasu nebude," řekl novinářům trenér reprezentace Karel Jarolím .

"Mluvil jsem s ním a nevypadá to dobře Říkal, že ho to bolí. Že to není nic vážného, ale přece jen je to kotník, zřejmě vazy. Počkáme ještě na vyjádření doktora. Podívá se na zprávu z Itálie, na vyšetření, na kterém byl, a uvidíme," dodal Jarolím.

Za Schicka by zřejmě povolal náhradníka tak, aby v nominaci zůstali tři útočníci. "Je to téma. Teď dáme hlavy dohromady a doufám, že snad něco smysluplného vymyslíme. Tak, aby to zapadalo do koncepce," řekl kouč. Ostatní nominovaní hráči jsou podle něj v pořádku.

Reprezentaci čekají první letošní zápasy. Odpoledne bude trénovat v Praze na Strahově a v úterý se přesune do dějiště středečního přípravného utkání s Litvou v Ústí nad Labem, kde se představí vůbec poprvé. Na půdě San Marina nastoupí český celek v neděli 26. března.

Hušbauer a Hloušek jsou zpět v reprezentaci. Týmu vládnou slávisté
Video se připravuje ...

Do národního týmu byli povoláni i slávisté Josef Hušbauer a Jaromír Zmrhal
Do národního týmu byli povoláni i slávisté Josef Hušbauer a Jaromír Zmrhal

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud