1. srpna 2014 • 23:05

Ze stopera je střelec, Škoda řádí v útoku: Ve Slavii je to super!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z neproduktivního útočníka udělali ve Slavii stopera. A ze začátku si Milana Škodu v nové roli nemohli vynachválit. Jenže poslední půlrok to začalo skřípat. Slávisté byli navíc až žalostně neproduktivní. Nový trenér Miroslav Beránek se tak rozhodl povolat vytáhlého hráče znovu do zbraně. A trefil se do černého.



Škoda hraje jako proměněný, navíc dává důležité góly. Na Slovácku vyrovnal, s Ostravou (3:1) skóroval už ve 3. minutě, na rozhodující gól navíc přihrál. „V útoku se mi hraje lépe,“ pochvaluje si.

V první kompletní sezoně ve Slavii dal Milan Škoda v české lize 5 gólů z 28 zápasů. Skutečně nijak oslnivá bilance. I proto z něj následně udělali v pražském klubu překvapivě stopera. Přestože parametry na tento post má, šlo o nevídaný tah.

Slavia - Baník: Kompletní sestřih
Video se připravuje ...

Jenže ani to nakonec nefungovalo. Slávistická obrana byla v loňské sezoně velice prostupná. Po letních příchodech stoperů Latky a Bílka tak měl nový kouč Beránek jasno. Škoda půjde zpět do útoku.

„V útoku se mi hraje určitě lépe. Ale výborná je především spolupráce s Bekimem (Balajem) a i záloha hraje super a doplňuje nás. Zatím nám to šlape,“ říkal spokojený Škoda po zápase s Baníkem.

Na korunu střelců ale zatím nemyslí. „Nějaký cíl, co se týče gólů, jsem si dal, ale to říkat nebudu. Prostě chci dát ještě nějaké branky a doufám, že se mi to povede,“ zůstává skromný.

Jinak se ale nemůže zlepšení týmu vynachválit. „Já myslím, že máme na to, abychom se drželi nahoře. Ale ještě nás čeká spoustu práce. Jak už jsem říkal minule, stále máme co vylepšovat. Chceme se nadále zlepšovat a předvádět lepší výkony,“ připomíná.

Škodu také těší zlepšení celkové atmosféry oproti utrápenému jaru. "Je tady takový jiný, pozitivní přístup. Celý realizační tým na nás přenáší dobrou náladu, je to super,“ uzavřel šťastný slávistický střelec.

Slavia - Baník: Gól Milana Škody na 1:0
Video se připravuje ...

Slavia - Baník: Šance Milana Škody
Video se připravuje ...

Slávisté se radují z gólu Milana Škody proti Baníku Ostrava
Slávisté se radují z gólu Milana Škody proti Baníku Ostrava

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud