30. října 2014 • 13:20

RENTGEN: Spartu i Plzeň trápí obrana. Budou v utkání padat góly?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ligový šlágr mezi Viktorií Plzeň a Spartou se kvapem blíží. V tradičním pořadu iSport TV Rentgen si fotbalový expert deníku Sport Pavel Hartman vzal na mušku slabiny obou týmů. Shodou okolností se jedná o stejný problém. Oba týmy mají okénka v obraně, která by se dala využít. Podívejte se na VIDEO.



Spartu trápí pravá strana. Ani po přesunutí Bořka Dočkala do středu hřiště, se obranná činnost nezlepšila. Vše skvěle dokazuje okamžik z posledního utkání Sparty s Mladou Boleslaví.

Rentgen před Plzeň - Sparta
Video se připravuje ...

"Mladá Boleslav zahrává aut a Sparta by měla být postavená v kompaktním bloku, což ona sice je, ale Tiémoko Konaté ho okamžitě narušuje, protože ze své pozice pravého záložníka nepochopitelně běží na druhou stranu atakovat hráče," všiml si fotbalový expert deníku Sport.

Defenziva trápí také vedoucí tým Viktorii Plzeň. Názorně to ukázala akce Teplic z ligového střetnutí obou týmů. "U Plzně se dá značně využít její nekompaktní obranný blok. Chybovala tak víckrát, nejen v utkání s Teplicemi, ale i například v Mladé Boleslavi, kde se po zaváhání plzeňské obrany měl kopat pokutový kop," říká Pavel Hartman.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud