3. října 2015 • 04:59

Tygří skok i skvělý reflex. Pavlenka se vytáhl a zachránil Baník

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Brankář Baníku Ostrava Jiří Pavlenka předvedl proti Olomouci několik skvělých zákrokůBrankář Baníku Ostrava Jiří Pavlenka předvedl proti Olomouci několik skvělých zákrokůFOTO: Koláž iSport.cz

    Kapitánskou pásku nosí na rukávu naprosto právem. Brankář Baníku Ostrava Jiří Pavlenka znovu dokázal, že je pro svůj tým absolutně nepostradatelný. V duelu s Olomoucí se stal právě třiadvacetiletý gólman zachráncem svého týmu. Hlavně díky jeho zásahům mohl Baník slavit první ligovou výhru. Na výběr Pavlenkových nejlepších zákroků se podívejte v článku.

  • Falta netrefil prázdnou

    Při první vážné situaci měl Jiří Pavlenka velké štěstí. Zatímco v jiných momentech byl velmi jistý, tentokrát vyrazil míč přímo k útočícímu hráči. Jenže záložník Olomouce Šimon Falta trestuhodně minul, netrefil prázdnou branku.

    Ostrava - Olomouc: Falta ušetřil Baník! Záložník Olomouce netrefil prázdnou branku
    Video se připravuje ...

  • Střela do protipohybu

    První vážnější zákrok. Pavlenka musel předvést své umění proti střele Jana Navrátila. Ta byla totiž nepříjemně tečovaná. Talentovaný brankář ale dokázal zareagovat na změnu směru míče a tygřím skokem míč vyrazil. Spoluhráči mu hned děkovali.

    Ostrava - Olomouc: Střela Jana Navrátila
    Video se připravuje ...

  • Povinný zákrok

    Tentokrát se Pavlenka dvakrát nezpotil. Hlavička olomouckého Jakuba Plška byla velmi slabá. Brankář Baníku stál, kde měl, a tak ji pohodlně lapil. Tady se ostravští fanoušci strachovat nemuseli.

    Ostrava - Olomouc: Hlavička Jakuba Plška
    Video se připravuje ...

  • Rána Romana Hubníka

    Když to nešlo ofenzivním hráčům, vzal to na sebe stoper Roman Hubník. Navrátilec z Viktorie Plzeň vyslal na branku Baníku ostrou ránu. Ale ostravský tým má Pavlenku. Ten se ani tím nenechal rozhodit a míč vyrazil na rohový kop.

    Ostrava - Olomouc: Rána Romana Hubníka
    Video se připravuje ...

  • Skvělý reflex

    Vůbec nejlepší zákrok si nechal Pavlenka na závěr zápasu. A stálo to za to. Nejdříve zneškodnil hlavičku z beprostřední blízkosti, aby následně chytil i dorážku. Gólman Baníku předvedl pohotovost i skvělý reflex.

    Ostrava - Olomouc: Úžasný zákrok Jiřího Pavlenky proti Jakubu Plškovi
    Video se připravuje ...

  • Celý sestřih utkání

    CELÝ SESTŘIH: Baník Ostrava - Olomouc 1:0. První ligová výhra pro domácí
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud