28. března 2012 • 10:15

Liga mistrů? Chelsea bojuje i jinde. Jedná s Guardiolou a Hulkem

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chelsea využila cesty do Portugalska, aby zde nejenže odehrála první čtvrtfinálový duel s Benfikou Lisabon (1:0), ale aby rovněž zahájila jednání s útočníkem Porta Hulkem. Jak informují britská média, jednání byla obnovena.



Jednání s Portem se pokaždé zadrhla na přestupní částce, kterou portugalský klub hnal do závratných výšin a odkazoval Chelsea na výstupní klauzuli. Ta činí astronomických 85 milionů liber, což je pro londýnský klub nepřijatelná suma. Mimochodem, tolik nestál ani Cristiano Ronaldo.

Hulk ještě před několika týdny projevil o přestup zájem. Po odchodu svého oblíbence Andrého Villase-Boase ale není jisté, zda by nabídku Chelsea přijal nebo si počkal na jiný klub. Dříve se mluvilo také o zájmu Barcelony.

Guardiola asi ne, co takhle Blanc?

Trenér Barcelony Guardiola věří, že o titulu ještě není rozhodnuto.Foto EPA

Ani přes zlepšenou formu týmu a momentální postavení trenéra Roberta Di Mattea nepřestává Chelsea hledat nového manažera.

Roman Abramovič se stále nevzdal myšlenky na příchod Pepa Guardioly z Barcelony. Podle informací daily Telegraph v těchto dnech vedou jednání Abramovičovi poradci s agentem Guardioly. Stejný list nicméně dodává, že šance na uskutečnění velkého trenérského přestupu zůstává velmi malá.

I proto si Chelsea připravila plán B. Ve Francii mají za hotovou věc, že Laurent Blanc po EURO 2012 u francouzské reprezentace skončí a stane se novým šéfem lavičky Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud