30. června 2015 • 17:00

První Čechův den v Arsenalu: Soukromý tryskáč a focení v helmě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během prvního dne v novém působišti měl Petr Čech napilno. Kvůli podpisu smlouvy s Arsenalem přiletěl soukromým tryskáčem, absolvoval focení v dresu, pózoval v klubové mikině a udělal i první interview pro klubový televizní kanál. Podívejte se, jak probíhal první den českého brankáře po přestupu z Chelsea.



Do Londýna přiletěl soukromým letadlem, jak se na prvotřídní hvězdu sluší. Jak ukazuje video zveřejněné novým Čechovým klubem, potřásl rukou pilotům a následně byl přistaveným vozem přesunut do tréninkového centra Arsenalu, kde už byl později oficiálně představen jako nová posila „Kanonýrů“.

Vyfotil se v dresu, natočil rozhovor pro klubový televizní kanál a rovnou rozdal i pár autogramů. Fotografii s českým brankářem si pořídil i brankář rezervního týmu Ryan Huddart.

VIDEO: První den Petra Čecha v Arsenalu

"Arsenal dlouho čeká na titul a pro mě je výzva svými zkušenosti mu pomoci ho získat,“ řekl Čech v prvním rozhovoru pro klubový web.

Uvedl také, že ho o přestupu přesvědčil soukromý rozhovor s trenérem Arsénem Wengerem. „Přesvědčil mě, že je to pro mě správný krok. Miluji Premier League, chci hrát proti nejlepším hráčům a Arsenal má ty nejvyšší ambice stejně jako já,“ řekl Čech v rozhovoru.

Jediné, co stále zůstává otazníkem, je číslo, se kterým bude Petr Čech v nové sezoně působit. Jedničku, kterou nosil 11 let v Chelsea, má totiž jeho polský konkurent Wojciech Szczesny.

Po příletu se Petr Čech rozloučil s piloty.
Po příletu se Petr Čech rozloučil s piloty.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud