10. července 2015 • 14:49

FOTO: Poprvé za Arsenal! Petr Čech trénoval s novými spoluhráči

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

A má to za sebou. Brankář Petr Čech poprvé vyběhl na hřiště se svými novými spoluhráči z Arsenalu. Český reprezentant, který strávil dlouhé roky v konkurenční Chelsea, tak měl první možnost ukázat se před trenérem Arsénem Wengerem.



Petr Čech přišel do Arsenalu s jasným cílem, chce být klubovou jedničkou. Věří, že kvality na to má. Zároveň si dobře uvědomuje, že musí nového kouče přesvědčit svými výkony. Nyní k tomu měl první příležitost.

Trénink absolvoval především s trenérem brankářů, vyzkoušel si obvyklá gólmanská cvičení. Po většinu tréninkové jednotky měl na hlavě tradiční helmu. Čech prostě nehodlal nic podcenit.

První zápas si může český gólman příští týden turné v Singapuru. V prvním zápase se střetnou ve středu s výběrem Singapuru. Naopak do Asie neodcestuje kvůli zranění záložník Tomáš Rosický.

Petr Čech má před sebou novou výzvu
Petr Čech má před sebou novou výzvu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud