16. listopadu 2015 • 12:30

Sezona je v prd..., naříká Fábregas. Hvězda Chelsea nemůže spát

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Těžké chvíle zažívají fotbalisté i fanoušci Chelsea. Tým, který se měl v této sezoně pokusit o obhajobu titulu Premier League, je po dvanácti zápasech na ostudném 16. místě. Celá situace hodně štve záložníka Cesca Fábregase, který jako mnoho dalších hvězd zůstává za očekáváním. „Musíme začít hned vyhrávat,“ uvědomuje si.



Fábregas nijak netají velké rozladění s výsledky Chelsea. „Sezona je v prd... Výsledky neukazují, co děláme na hřišti. Hrajeme lépe, než jak to vypadá, ale zatím jsme neměli štěstí,“ tvrdí španělský reprezentant.

„Když se věci nedaří, nemůžu v noci spát. Někdy ležím doma v posteli a jen žasnu,“ říká Fábregas. „Fotbal je můj život. Je pro mě vším. Moje rodina se mě snaží rozveselit, ale když se ve fotbale nedaří, můj život není šťastný,“ dodává upřímně.

„Strašně neradi prohráváme. Musíme se semknout a začít hned vyhrávat. Chelsea by se měla vždy snažit být na špici,“ tvrdí záložník, který byl při mistrovské jízdě v minulé sezoně velkou oporou. V té aktuální ale nezáří.

Mourinha podporuje

V Anglii se navíc spekulovalo, že Fábregas vede hráče, kteří jsou proti trenérovi José Mourinhovi. To ale Španěl zásadně popřel na svém Twitteru a stojí si za tím i nyní. „Moje podpora Mourinha nemůže být vyšší,“ přesvědčuje.

„Nehrajeme dobře, ale to neznamená, že nestojíme za svým trenérem. Vždy jsem říkal, že si to na 100% zaslouží,“ zakončuje Fábregas.

2484065:gallery:true:true

2481976:gallery:true:true

2473617:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud