9. srpna 2016 • 09:55

Revoluce v City pokračuje! Guardiola utrácí, Bony i Nasri na odchodu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za posily utratil už skoro tři miliardy. Trenér Pep Guardiola začal po příchodu do Manchesteru City velkou revoluci a ta ještě zdaleka nekončí. Kromě dalších nových hráčů jsou ale na řadě také odchody. S týmem se bude muset podle britských médií rozloučit čtveřice hráčů. Mezi nimi je i útočník Bony Wilfried.



Guardiola nechtěl dělat unáhlená rozhodnutí, proto dal hráčům v přípravě šanci. Po ní má ale jasno. Zatímco stále loví obránce Evertonu Johna Stonese, už se nejspíš rozhodlo o tom, kdo ze City odejde.

Bony Wilfried

Už před Guardiolým příchodem se mluvilo o tom, že bývalý útočník Swansea, Arnhemu či Sparty do jeho stylu sedět nebude. V přípravě se to spíše potvrdilo. Bony Wilfried totiž není zrovna ideálním fotbalistou na náročný presink, který chce slavný trenér praktikovat. Rovněž se tolik nehodí do kombinace.

Samir Nasri

Doplatil na striktní pravidla, která Guardiola nastavil. „Máš nadváhu, nehraješ,“ znělo heslo přísného trenéra. A protože záložník Samir Nasri nadváhu měl, v přípravě si nekopl. V posledních dnech mu nepomohlo ani to, že si zahrál v hudebním klipu, ve kterém nechyběly drogy a alkohol. Potvrdil tím pověst problémového hráče.

Jesús Navas

Guardiolův krajan si na rozdíl od Nasriho zahrál v přípravě dost, ale přesvědčit nedokázal. Přestože je velice rychlým hráčem, nový kouč má jiné favority. Navasovi navíc nepomohly příchody křídel Leroye Saného a Nolita.

Eliaquim Mangala

Přestože do City přišel z Porta za více než 800 milionů korun, fanoušky nikdy pořádně nepřesvědčil. Stoper Eliaquim Mangala totiž často střídal výborné výkony s šílenými chybami. Guardiola navíc dělá vše, aby přivedl středního obránce Johna Stonese z Evertonu. Pokud se to podaří, znamená to takřka jistě Mangalův konec.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud