11. listopadu 2008 • 10:20

Exmilenka Nereida: Ronaldo se holí všude!

Autor: lel
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je jen málo horších věcí než zhrzená milenka. Přesvědčil se o tom i portugalský střelec Manchesteru United Cristiano Ronaldo. Jeho bývalá Nereida Gallardo na něj totiž prozradila spoustu pikantností!



"Zbožňuje ten pocit, když na svém těle nemá ani chlup. Neustále se holí. Dokonce používá depilační krém, aby byl dohola úplně všude," popisuje Portugalcovy zvyky vnadná exmilenka.

"Dvakrát denně se celý potírá hydratačním krém, aby měl perfektní pleť. Má dům plný zrcadel, aby se na sebe mohl neustále dívat," prozradila. "Největší radost měl, když si mohl půjčit mou žehličku na vlasy!"

Nereida Gallardo má jasno: "Je jen jediná osoba na světě, kterou miluje. A tou je on sám!"

Nereida Gallardo
Nereida Gallardo


A proč vůbec sexbomba na fotbalového nadsamce dští síru? Kvůli způsobu, jakým se s ní rozešel. Prostě jí to oznámil esemeskou! "Je to slaboch a srab, když mi to nedokázal říct do očí a musel použít mobil."

Telefon podle Nereidy portugalská hvězda používá nejen k rozchodům. Dlouhé hodiny prý stráví telefonáty s vlastní matkou: "Denně si s ní volá. Vůbec bych se nedivila, kdyby mu vybrala i budoucí nevěstu!"

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud