3. ledna 2013 • 14:50

Rezka štve Klausova amnestie. Klobouk dolů, jdu blejt, ulevil si

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sportovci se do kritiky politiků často nepouští, Jan Rezek udělal výjimku. Fotbalový reprezentant se na twitteru navezl do prezidenta Václava Klause. Nelíbí se mu rozsáhlá amnestie, kterou hlava státu vyhlásila krátce před koncem funkčního období.



Záložník kyperské Famagusty shrnul své pocity následovně: „Tak Pane Klaus!!! Klobouk dolu!! Vam je jedno,ze Vas lidi nemaj radi,oni Vam to kamaradi,co jste je ted pustil, vynahradi...“ A na závěr dodal: „Jdu blejt.“

Prezident Klaus vyhlásil amnestii na Nový rok při příležitosti 20. výročí vzniku České republiky. Brány věznic by podle odhadu mohlo opustit více než 7000 odsouzených. V zemi bylo do amnestie za mřížemi zhruba 23.000 lidí.

K amnestii se na twitteru vyjádřil třeba i televizní komentátor Jaromír Bosák. Ani on Klausovo rozhodnutí nepřijal vůbec s nadšením.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud