30. května 2007 • 00:00

Lavička kandidátem na trenéra Boleslavi

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do okruhu kandidátů na uvolněný post trenéra fotbalistů Mladé Boleslavi patří i Vítězslav Lavička, který opustil Slovan Liberec.



Do okruhu kandidátů na uvolněný post trenéra fotbalistů Mladé Boleslavi patří i Vítězslav Lavička. Ten po skončení první ligy opustil Slovan Liberec, se kterým v loňském roce vybojoval mistrovský titul. Letos ale skončil tým na čtvrtém místě, což znamená, že Severočechům unikl i start v Poháru UEFA. Zapříčinila to prohra 0:4 v posledním kole právě na trávníku Mladé Boleslavi, kde by mohl Lavička nahradit Dušana Uhrina, který odchází trénovat do rumunského Temešváru. "Mám několik nabídek od domácích klubů i ze zahraničí. Žádná konkrétní jednání jsem ale ještě nevedl," řekl dnes ČTK Lavička a nevyloučil, že se mu ozval i středočeský klub. Ambicióznímu celku by se zkušený kouč i s ohledem na start v Poháru UEFA hodil. "Máme představu, kteří z trenérů by u nám mohli pracovat. Vždy musí být více variant, protože není jisté, že všichni chtějí pracovat u nás," řekl mladoboleslavský sportovní ředitel Zdeněk Kudela. Nevyloučil, že mezi adepty je i Lavička, o kterého v posledních dnech hodně usiloval také Jablonec.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud