26. června 2016 • 18:44

Výběr hráčů bez angažmá prohrál s Vlašimí 0:1. Pala chválil defenzivu i gólmany

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté bez angažmá odehráli pod hlavičkou výběru ČAFH první přípravu. Po pěti dnech tréninku podlehli druholigové Vlašimi 0:1. „Pracovali jsme na sedmi trénincích, kdy šlo hlavně o elementární spolupráci. V některých fázích zápasu jsem byl ale mile překvapen. Dají se tam najít pozitivní prvky, ale bylo tam i mnoho nedostatků. Nejvíce ve finální části hry,“ hodnotil duel trenér Libor Pala na facebooku ČAFH.



Nově složený výběr ho ale nezklamal, třeba zakládání útoků prý bylo v pořádku. „Byl jsem spokojený i s následnou distribucí míčů přes střední pásmo. Překvapili mě někteří mladí hráči, zejména ti, kteří hráli například první utkání proti dospělým a ti kteří hráli poprvé proti druholigovému soupeři,“ nešetří chválou kouč.

Pochvaly se dočkali především borci z defenzivní řady. Trenér chválil levého obránce Mendyho, stopera Staceyho a třeba i středního záložníka Homolu. „Posledních patnáct minut si skvěle poradil na nezvyklém postu Jirka Kabele. Oba brankáře musím pochválit za klidnou a přesnou rozehrávku a Krbečka zvlášť za skvělé dva zákroky v koncovce utkání,“ dodal kouč.

První zápas tedy má Palův výběr za sebou, teď se bude věnovat další přípravě v rámci kempu ČAFH. „Pokračujeme ve dvoufázových trénincích v Kunicích. V týdnu si odskočíme ke dvěma utkáním. Ve středu se utkáme s druholigovou Opavou a týden zakončíme s německou Bischofwerou. Samozřejmě vše ladíme na vrchol kempu, kterým bude mezinárodní turnaj FIFPro čtyř zemí.“

Vlašim - výběr ČAFH 1:0 (1:0)
Branka: 26. Jícha.

Sestava výběru ČAFH
1. poločas: Lipš - Mendy, Dosoudil, Stacey, Václavek - Vacek, Homola, Rajnoch - Zeman, Šovčík, Kabele. 2. poločas: Krbeček - Růžička, Dosoudil, Stacey, Mendy - Lička, Homola, Vacek - Karvánek, Jakubov, Šíma.

Fotbalisté na kempu ČAFH pro hráče bez angažmá.
Fotbalisté na kempu ČAFH pro hráče bez angažmá.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud