5. března 2010 • 17:18

Jágr se vrátil, ale neuspěl. Omsk opět padl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat Jaromíra Jágra do sestavy nepomohl hokejistům Omsku přerušit neúspěšnou sérii v Kontinentální lize a v předposledním utkání základní části dnes podlehli Dynamu Moskva 2:3 po samostatných nájezdech.



Už před nedělním soubojem proti Dinamu Minsk má Avangard jistotu, že v prvním kole play off narazí na Nižněkamsk.

Omsk přitom vedl do začátku 38. minuty 2:0. První gól dali domácí při vyloučení obránce Dynama Karla Rachůnka, u druhé branky asistoval Jakub Klepiš.

O snížení se postaral Švéd Mattias Weinhandl a do prodloužení poslal zápas Konstantin Panov v 57. minutě po přihrávce Jiřího Hudlera.

V rozstřelu uspěli jen Weinhandl s Hudlerem, kteří rozhodli o čtvrté porážce Omsku za sebou. Jágr, jenž vynechal ve středu první zápas po olympijské pauze, se do statistiky nezapsal.

Dinamo Riga, které bojuje s CSKA Moskva o to, kdo se vyhne v úvodu play off vítězi Západní konference Petrohradu, uspělo i díky Martinu Pruskovi na ledě Barysu Astana. Lotyšský celek vyhrál 5:3 stejně jako ve středu nad Omskem.

Hosté vedli po první třetině 4:0, ale soupeř ve druhé části snížil na rozdíl jedné branky. V dramatickém závěru pojistil výhru Dinama tři sekundy před sirénou Martinš Karsums po asistenci nejlepšího střelce soutěže Marcela Hossy, který k dosavadním 34 zásahům tentokrát další nepřidal.

Kontinentální hokejová liga:
Barys Astana - Dinamo Riga 3:5, Omsk - Dynamo Moskva 2:3 po sam. nájezdech (Klepiš 0+1 - Hudler 0+1),

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud