19. července 2013 • 14:27

Jágrův přestup? Nejžhavější variantou jsou skutečně Devils

Autor: zej, mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdá se, že rozuzlení nejbližší budoucnosti Jaromíra Jágra může mít, jak už včera informoval server iSport.cz, jméno New Jersey Devils. Právě k tomuto klubu směřují indicie a zdroje deníku Sport. Podle jednoho z nich si včera český veterán skutečně byl osobně prohlédnout Prudential Center, domovskou halu klubu, v němž působí i další česká ikona – Patrik Eliáš. K dohodě by mohlo dojít v nejbližších hodinách nebo dnech.



Jaromír Jágr, New Jersey Devils. Možná během chvíle tohle spojení skutečně bude realitou. O tom, že si byl včera prohlídnout hvězdný útočník halu, v němž klub hraje, se na Twitteru spekulovalo už včera. Někdo útočníka zahlédnul, jak se v útrobách prochází v doprovodu Lou Lamoriella, generálního manažera.

A podle informací deníku Sport včera Jágr skutečně v New Jersey byl. Následně zase odletěl na jiné místo po Americe, kde tráví krátkou dovolenou před návratem do Česka.

To, že si Jágr byl přímo okouknout možné nové působiště, v němž už přitom sám jakožto host několikrát hrál, ještě nemusí znamenat definitivní dohodu. Ale přesto právě Devils jsou teď největším favoritem. A jedinou skutečně žhavou variantou.

Ve hře jsou i jiné týmy okolo New Yorku. Rangers a i nedaleká Philadelphia. Přesto však Devils teď v pomyslném žebříčku vedou.

„Jsem na to hodně zvědavý, jak to dopadne,“ řekl k tomu útočník Patrik Eliáš, symbol New Jersey. Ten v klubu působí už od roku 1995. V Devils ještě hraje také obránce Marek Židlický a během léta podepsal smlouvu i útočník Rostislav Olesz.

Devils přicházejí v úvahu především proto, že mají ještě volné finanční prostředky, navíc nutně shánějí náhradu za uprchlého kanonýra Ilju Kovalčuka, který se rozhodl pro odchod do Petrohradu.



Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud