31. října 2014 • 12:15

Wrestling! Malkinovi ruply nervy, soupeř ležel dřív, než shodil rukavice

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna z největších ruských hvězd Jevgenij Malkin v zámořské NHL nepatří mezi pravidelné bitkaře. Přesto se útočník Pittsburghu nechal v utkání proti Los Angeles vyprovokovat a po hitu Dustina Browna našel nejbližšího hráče v bílém a srazil ho k zemi. Odnesl to Justin Williams, který nestihl ani pořádně shodit rukavice a už byl na zemi.



Jevgenij Malkin si v utkání proti Los Angeles připsal další milník. Přihrávkou na první Kunitzův gól si připsal už 400. asistenci v kariéře. Emoce mu však vygradovaly až ve třetí třetině. Za stavu 2:0 pro Pittsburgh ho ve středním pásmu zkusil zastavit Dustin Brown, což se mu však nepovedlo. Dokonale se mu ale podařilo ruskou hvězdu vyprovokovat.

Malkin se chtěl za nepovedený hit pomstít, Browna však poblíž nenašel. Vystačil si proto s jiným hráčem v bílém dresu. Jeho řádění odnesl Justin Williams, který se nestihl ani pořádně rozhlédnout a už byl sražen parádním wrestlingovým chvatem Malkina na zem.

Po skončení hry se Malkin přiznal zámořským novinářům, že se ho pokoušel Williams vyprovokovat už dříve a bitku se snažil zlehčit: "Všechno je to o emocích. Nemám bitky rád, ale někdy je na ledě těch emocí příliš."

VIDEO: Podívejte se jak Malkin srazil k zemi Williamse:

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud