27. března 2015 • 19:30

Hurá, prohráli jsme! Fanoušek Buffala slavil porážku i v dresu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozestavěli se do přesilovkových kleští a chystali se udeřit. Hokejisté Arizony na ledě Buffala hráli v prodloužení v početní výhodě, sevřeli domácí Sabres a brzy rozhodli. Sam Gagner napřáhl mezi kruhy a tvrdou ranou určil výhru 4:3. Obratem se na tvářích hostí objevil úsměv, nastal čas slavit, ale Coyotes asi nečekali, že s nimi bude křepčit i domácí fanoušek. Navíc oblečen do barev Buffala. Proč? Protože Connor McDavid.



VIDEO: Arizona rozhoduje, fanoušek Sabres slaví

Buffalo zažívá vážně hrozivou sezonu. Jednu z nejhorších v historii. Rozprodaný tým čeká přestavba, to není žádná nová informace, ale sledovat vlastní fanoušky radovat se z prohry, to je pro mnohé příliš silná káva. "Cokoliv vás nezabije, to vás posílí. Ale tohle je trochu jiný level, než znám," řekl po zápase pro ESPN obránce Mike Weber, jeden z těch zkušenějších.

A nešlo jen o jednoho radujícího se fandu za bránou. Mnoho příznivců se těšilo už při prvním gólu Arizony nebo například při vyloučení domácích. "Vždycky jsem o našich fanoušcích měl vysoké mínění ale tohle? Nevím jestli to vůbec výraz zklamání dokáže popsat," řekl sedmadvacetiletý Američan.

Důvod je jasný, ve spodku tabulky už tolik nezáleží na získaných bodech, mezi Arizonou, Buffalem a Edmontonem už jde spíše o to, kdo bude mít větší šanci získat jedničku draftu. Tou by se podle očekávání měl stát Connor McDavid, hokejový fenomén, o kterém sám Sidney Crosby prohlašuje, že mu připomíná jeho samotného.

A Buffalo v tomto boji získalo díky prohře šestibodový "náskok".

MATCH OVERVIEW LEGACY
27. 3. • 00:05
Buffalo Sabres
Buffalo Sabres
3:4
ONLINE
27. března
00:05
Arizona Coyotes
Arizona Coyotes
Góly

Domácí: 10:48. Ennis, 28:37. Ristolainen, 56:23. Gionta

Hosté: 07:55. Szwarz, 31:29. Ekman-Larsson, 34:20. Moss, 60:56. Gagner

Sestavy

Domácí: Hackett (Lindback) – Ristolainen, Weber, Bogosian, Benoit, Meszároš, Zadorov – Ennis, Larsson, Moulson – Gionta, Grigorenko, Foligno – Hodgson, Varone, Dalpe – Kaleta, Ellis, Deslauriers.

Hosté: Smith (Domingue) – Stone, Ekman-Larsson, Murphy, Dahlbeck, Gormley, Moore – Doan, Arcobello, Rieder – Moss, Gagner, Erat – Szwarz, Chipchura, Cunningham – Crombeen, Vitale, McGinn.

Rozhodčí

Martell, Morton – MacPherson, McElman

Stadion

First Niagara Center, Buffalo

Návštěva

19 070 diváků

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud