24. září 2014 • 14:18

Jágrová hodnotí dresy: Nejhezčí má Litvínov, propadl Zlín a Olomouc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Olomoucký dres v hodnocení Pavlíny Jágrové dobře nedopadl, nejvíce ocenění získaly barvy Litvínova.Olomoucký dres v hodnocení Pavlíny Jágrové dobře nedopadl, nejvíce ocenění získaly barvy Litvínova.FOTO: Koláž: iSport.cz

    Pořádně se do toho obula. Módní policistka deníku Sport Pavlína Jágrová se zaměřila na nejhezčí a nejhorší dresy hokejové extraligy. Tentokrát je zaručeno, že je určitě nestranná. Vždyť tým Rytířů z Kladna, patřící strýci Jaromírovi, v loňské sezoně sestoupil a hodnocen nebyl. Který klub si tedy podle půvabné blogerky zaslouží pochvalu, a kde naopak by se měli za své výtvory stydět?

    Dresy třineckých Ocelářů si vysloužily vysoké uznáníFoto ČTK
  • LITVÍNOV (90%)

    Dresy Litvínova to u Pavlíny Jágrové vyhrályFoto ČTK

    Nejlépe podle mého názoru vypadají Litvínovští. Jednoduchý dres v barvách týmu a dobře navržené logo – víc není potřeba. Tento styl je podle mě nejefektivnější. Také reklamy jsou umístěny velmi vkusně a nenarušují celkový dojem. Jasný vítěz hodnocení. 

  • TŘINEC (80%)

    Dresy třineckých Ocelářů si vysloužily vysoké uznáníFoto ČTK

    Oceláři z Třince dokazují, že v jednoduchosti je prostě krása a síla. Velké logo klubu s drakem uprostřed dresu podtrhuje i dobrá vyváženost ostatních detailů na trikotu. Zaslouží si velkou pochvalu. Na vítězství to ovšem v hodnocení nestačilo.

  • SPARTA (80%)

    Dres hokejové Sparty řadí Pavlína Jágrová mezi nejpovedenějšíFoto Barbora Reichová (Sport)

    Tmavě červená barva je má oblíbená, takže ta u mě bude vždy bodovat. U Sparty se mi líbí nejen dresy, ale i celkové sladění výstroje hokejistů. Kladně hodnotím také zajímavé umístění čísla hráče na dvou vodorovných pruzích vpředu vedle menšího loga.

  • LIBEREC (10%)

    Dresy Liberce si příliš chvály od Pavlíny Jágrové nevysloužilyFoto Michal Beránek (Sport)

    Liberec Bílé dresy by vypadaly skvěle, kdyby je nepokazili kýčovitým obrázkem tygra. Mnohem lépe by vypadalo klasické logo či nějaký jednodušší obrázek. Mohli by na tom trochu zapracovat pro příští sezonu.

  • OLOMOUC (0%)

    Olomoucké dresy příliš kladné dojem u Jágrové nevyvolalyFoto ČTK

    Myslím si, že logo týmu by mělo být vždy tím hlavním prvkem. Na olomouckých dresech je tak malé, že by ho člověk přehlédl. Chápu, že značky sponzorů jsou neméně důležité, ale zde to vypadá velmi nevyváženě.

  • ZLÍN (0%)

    Ani dresy hokejistů Zlína se podle Jágrové zrovna nepovedlyFoto ČTK

    Vynechala bych detail šněrování. nějaký zajímavý a originální prvek, tohle ale spíš vypadá jako středověká košile. Dává mi smysl u Hradce Králové nebo plzeňských Indiánů, u Zlína ne. Navíc jejich dresy i bez tohoto detailu vypadají přeplácaně.

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud