18. října 2014 • 18:04

VIDEO: Krvavé fauly pokračují! Klhůfek loktem sejmul Matějíčka

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani vysoké tresty, které disciplinární komise za poslední dobu rozdala, na hráče jako odrazující případ nefungují. Ve 13. kole hokejové extraligy se tvrdým faulem provinil slávistický útočník Pavel Klhůfek, který loktem sejmul Martina Matějíčka. Zlínský obránce to odnesl krvavým šrámem.



MATCH OVERVIEW LEGACY
17. 10. • 18:15
HC Slavia Praha
HC Slavia Praha
1:2
ONLINE
17. října
18:15
PSG Zlín
PSG Zlín
Góly

Domácí: 58:37. Doležal

Hosté: 07:35. Holík, 21:19. Říčka

Sestavy

Domácí: Furch (Svoboda) – Krejčí, Kolařík (C), Holub, Valach, Štich, Barák – Sklenář, Klhůfek, Stránský – Doležal J., Vas, Čermák – Doležal T., Školiak, Weissmann – Poletín, Babka, Veselý

Hosté: Kašík (Hromada) – Kotvan, Marušák, Řezníček, Tesařík, Matějíček, Žižka, Urbanec – Köhler, Leška (C), Ondráček – Veselý, Sedláček, Okál – Říčka, Vlach, Holík – Čech, Hladiš, Fořt

Rozhodčí

Hribik, Kaukokari – Barvíř, Blümel

Stadion

O2 Arena, Praha

Osm zápasů pro Hollwega, pět pro Dudu a Trávníčka... Tak bychom mohli pokračovat ještě dlouho. Disciplinární komise za 13 odehraných kol potrestala už spoustu hráčů. Jako odstrašující příklad pro další potenciální tvrďáky to však příliš velkou váhu nemělo.

V utkání mezi pražskou Slavií a Zlínem se totiž ve 49. minutě snažil rozehrát hostující bek Martin Matějíček. To už však nestihl. V plné rychlosti ho totiž trefil loktem do obličeje rozjetý Pavel Klhůfek, který za krvavý faul vyfasoval trest ve hře. K příštímu zápasu tak zcela jistě nenastoupí, může se však modlit, aby od disciplinární komise nedostal stopku na další zápasy.

Prokletá O2 Arena. Na Slavii opět tekla krev, Klhůfek loktem srazil Matějíčka
Video se připravuje ...

Slavia v utkání s úřadujícím mistrem prohrála. Zlín se od začátku sezony trápí, s pouhými devíti body je na poslední příčce tabulky. Se sešívanými si však poradil, vyhrál 2:1 a přiblížil se týmům před sebou.

SESTŘIH: 13. kolo extraligy, Slavia - Zlín 1:2
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud