27. ledna 2015 • 13:18

Sparta posiluje. Ze Slovanu ulovila útočníka Michala Vondrku

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vytoužená posila se konečně bude hlásit na hokejové Spartě. Holešovičtí získali útočníka Michala Vondrku. Táhlá jednání s bratislavským Slovanem se Pražanům povedlo dotáhnout těsně před koncem přestupového období, které se pro extraligu uzavře už v sobotu.



Kalamita zdravotních problémů v ofenzivě rudého „S“ se dočkala řešení, přichází bronzový medailista z MS 2012. Michal Vondrka působil v Česku v Českých Budějovicích a ve Slavii. V zahraničí si vyzkoušel finské Oulu a poslední roky trávil v barvách Slovanu.

Teď se tedy stěhuje do třetího týmu tabulky nejvyšší soutěže. „Byla to dlouhá a složitá jednání, ale jsem rád, že se nám je podařilo dotáhnout do úspěšného konce,“ oddechl si Patrik Martinec, sportovní manažer klubu.

V tiskové zprávě popsal i důvody, proč po šikovném forvardovi tolik toužil. „Máme několik dlouhodobě zraněných útočníků a Michal pro nás bude velkou posilou v závěru sezony a zejména v play off,“ dodal.

V novém působišti by se měl dvaatřicetiletý hráč představit ihned po přesunu ze Slovenska, s nejvyšší pravděpodobností tak stihne pikantní nedělní derby proti Slavii, se kterou slavil titul v roce 2008.



Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud