Květoslav Šimek
6. března 2015 • 08:00

Strach na hokeji! Fanoušek po gólu zkolaboval, odnesli ho na nosítkách

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Drama na ledě i v ochozech. V předposlední minutě předkola ČP play off Tipsport extraligy mezi Vítkovicemi a Pardubicemi (2:4) museli ve vítkovickém kotli zasahovat záchranáři. Společně s členy ochranky pomáhali jednomu z fandů při kolapsu.



„Začal se najednou úplně třepat, vypadalo to na mrtvičku,“ popsal jeden z fandů z kotle. Dva z diváků seskočili až k hrazení a začali bušit na tvrzené sklo. Aby upozornili, že se něco děje. Do kotle se hned vydali lidé z lékařské služby.

„My jsme to viděli z trestné, kluci z Pardubic si všimli dřív,“ popsal dramatické chvíle vítkovický útočník Rostislav Olesz. „Tohle je vždycky smutné, nevíme, co se stalo. Snad bude v pořádku.“

Fanoušek Vítkovic na konci zápasu zkolaboval, odvezli ho na nosítkách
Video se připravuje ...

Do zázemí haly fanouška odnesli na nosítkách. „Zkolaboval po tom gólu do prázdné branky, odvezli ho a snad dobrý....,“ napsal na facebookové stránky klubu Mojmír Protivánek. „Udělalo se mu slabo a víc bych to ze slušnosti nerozebíral,“ doplnil Ondřej Suchánek.

V play off Vítkovic s Pardubicemi se podobné drama řešilo i před třemi lety. V šestém čtvrtfinále v Ostravě jeden z domácích fanoušků deset minut před koncem za stavu 6:1 upadl, praštil se do hlavy a ztratil vědomí. Následné ošetřování přerušilo zápas na 15 minut. Naštěstí z toho byl jen šok a zafačovaná hlava.

Tragicky naopak skončilo jiné vítkovické čtvrtfinále. V roce 2010 v pátém utkání se Spartou zkolaboval v 5. minutě v hledišti devětapadesátiletý divák. A toho už se přes veškerou snahu oživit nepodařilo. Rozhodčí tehdy po poradě s kluby a šéfy ligy zápas předčasně ukončili a hrálo se druhý den.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud