14. října 2016 • 04:40

Erat vévodí lize, pral se i za mladíka z útoku: Je fantastický, zasloužil si to

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kometa Brno před sezonou vehementě posilovala a povedl se jí majstrštyk v podobě přivedení Martina Erata. Zkušenému forvardovi se nebývale daří. "Všechno se zatím utváří a má svůj čas. Vstup do sezony se nám povedl. Máme ale ještě hodně zápasů před sebou," říká nejproduktivnější hráč (6 + 8) české hokejové extraligy.



Pětatřicetiletý útočník má na kontě bezmála 900 zápasů v NHL za Nashvile, Washington a Arizonu. Vícemistr světa z roku 2006, který získal o šest let později na světovém šampionátu bronz, startoval i na olympijských hrách v Turině, Vancouveru a Soči. 

"Všechno se zatím utváří a má svůj čas. Vstup do sezony se nám povedl. Máme ale ještě hodně zápasů před sebou," říká nejproduktivnější hráč (6 + 8) nejvyšší české hokejové soutěže.

Erat o Nečasovi: Je fantastický, zasloužil si, abych ho pomstil
Video se připravuje ...

Tvoří elitní formaci s Markem Kvapilem a benjamínkem Martinem Nečasem. "Je fantastický. Doufám, že se bude jen zvedat," hlásí na konto mladého brněnského klenotu.

V zápase 11. kola s Libercem Martin Erat názorně ukázal, co se bude dít, když si na jeho mladičkého parťáka z útoku někdo došlápne. Hraniční zákrok Petra Jelínka na Nečase mstil sám osobně. "Mělo by se to stávat pravidelně. Martin si zasloužil, abych se za něj postavil," říká Erat, který je pro Nečase velkým vzorem.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud