12. dubna 2017 • 10:35

Kotel? Samé kravaťák, štve fans. Snad zůstanou věrní, doufá Kometa

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Finále Generali play off hokejové extraligy mezi Libercem a Kometou odstartuje v pátek. V Brně se bude třetí a čtvrtý duel hrát 18. a 19. dubna a už teď je jisté, že kdo bude chtít lístek na sezení, sáhne hluboko do kapsy. Konkrétně až pro 1250 korun. Ke kauze, která v posledních dnech rozlítila fanoušky Komety, se vyjádřil v rozhovoru pro iSport TV i tiskový mluvčí brněnského klubu Michal Chylík.



"Už samotný postup do finále a pořádání finálové série sebou nese určité ekonomické zatížení. My bychom chtěli fanouškům říci, že pro naše permanentkáře je připraveno několik druhů permanentních vstupenek," vzkázal brněnské fanouškovské obci přes mikrofon iSport TV Chylík.

Kde je problém? Příznivcům vadí markantní rozdíl v cenách vstupenek na zápasy v obou městech. V Liberci se ceny vstupenek na sezení pohybují od 220 do 380 korun, v Brně od 800 do 1250 korun.

"Evidujeme určitou nespokojenost, ale věříme, že fanoušci zůstanou věrní. Všichni víme, že při zápasech Komety je atmosféra famózní, skvělá a všichni hráči si to velmi pochvalují. Všichni proto doufáme, že finálová série bude tím pravým hřebem letošní sezony," zadoufal Chylík a zvýšené vstupné se pokusil vysvětlit nezdražením permic před startem letošního ročníku extraligy.

Lístky na finále poprvé překročí hranici tisíc korun. Jaké je vyjádření Komety?
Video se připravuje ...

"Co se týče před letošní sezonou, ačkoliv jsme výrazně posílili, tak permanentky nebyly zdraženy, právě naopak. Sezonní karty šly s cenou dolů, tudíž pevně doufáme a věříme, že fanoušci v nejdůležitější fázi sezony nám zachovají svou přízeň, podpoří nás a věříme, že to pochopí," řekl Chylík.

Stejně argumentoval v úterním rozhovoru pro klubový web Komety i šéf brněnského celku Libor Zábranský. „Bohužel ceny musí být a jsou takové, jaké jsou a korespondují s náklady spojené s účastí v play off. Čím výše klub postupuje, tím jsou logicky náklady větší,“ hlásil Zábranský.

Ceny permanentek v DRFG Areně pro ročník extraligy 2015/16 Ceny permanentek v DRFG Areně pro ročník extraligy 2015/16Foto Facebook.com

Ceny permanentek v DRFG Areně pro ročník extraligy 2016/17 Ceny permanentek v DRFG Areně pro ročník extraligy 2016/17Foto Facebook.com

A malá kuriozita na závěr? Fanoušci Komety si spočítali, že pokud se jim podaří dostat na stadion v Liberci, kde finále začíná, mohou mít zápas i s cestou levnější než doma. Na fanouškovském fóru Komety na facebooku pak dali zjitřeným emocím potřičný průchod.

"Upřímně je mi líto věrných fanoušků. Tohle je výsměch," napsala Sabina Švůchová. "V kotlu bude samé kravaťák,“ doplnil fanda Dušan Palkovič. „I když na to mám, tak nekupuju. Raději půjdu do hospody,“ prohlásil příznivec Martin Šulc.

První zápas finálové série Generali play off proběhne v pátek 14. dubna od 17.20 v Liberci.

Krejčík relaxuje na rybách. Už jsem chytil desetikilového kapra, hlásí
Video se připravuje ...

Brankář Komety Čiliak o hecování s Lašákem: Povíme si po finále
Video se připravuje ...

Lašák o kamarádovi a protihráči Čiliakovi: Vsázíme se o víno
Video se připravuje ...

Hokejisté Komety Brno se probojovali do extraligového finále
Hokejisté Komety Brno se probojovali do extraligového finále

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud