Květoslav Šimek
8. listopadu 2013 • 11:45

Nejen zvěř! Havířovští fanoušci vybrali 10 tisíc pro postiženého chlapce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při divokých výjezdech na stadiony soupeřů sice nemají zrovna nejlepší pověst a sami se hrdě titulují jako Havířovská zvěř. Fanoušci prvoligového AZ Havířov ovšem ukázali, že kromě bouřlivého fandění a přípravy nápaditých choreografií umí i pomáhat. Během zápasu s Mostem vybrali na pomoc postiženému chlapci Petru Horákovi přes deset tisíc korun.



Petr Horák je osmiletý chlapec postižený dětskou mozkovou obrnou. Jeho celkový vývoj odpovídá ročnímu dítěti, je připoután na invalidní vozík, má omezené vidění a slyší (a to ještě špatně) pouze na jedno ucho. Žije s maminkou. Proto se havířovští fanoušci rozhodli pro pomoc.

Během domácího zápasu s Mostem (5:2) vybrali celkem 10 341 korun! „Vzhledem k tomu, že se na nás obrátilo mnoho dalších lidí s tím, že by rádi na malého Petra Horáka přispěli, ale neměli už možnost, tak jsme se rozhodli ve sbírce pokračovat,“ informuje Jana Karasová z havířovského klubu.

Kasička bude umístěna celý listopad v bufetu Gól. „Velmi si toho vážíme a za jakýkoliv příspěvek jménem Azetu Havířov děkujeme!“ dodala Jana Karasová.

JSME TU! Havířovští fanoušci si připravili na domácí premiéru důmyslné choreo
Video se připravuje ...

Fanoušci Havířova ukázali, že mají srdce na pravém místě
Fanoušci Havířova ukázali, že mají srdce na pravém místě

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud