21. září 2014 • 19:46

Jirenští fotbalisté vystřídali Louňovice v čele tabulky ČFL

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Viktorie Jirny jsou novým vedoucím týmem ČFL. Svěřenci trenéra Radima Nečase v dnešním utkání 7. kola porazili 3:0 Benešov a prodrali se s 19 body do čela třetí nejvyšší soutěže i díky zaváhání dosud prvních Louňovic, jež doma podlehly Bohemians Praha 1:2. Oba tyto celky tvoří společně s Domažlicemi trojici pronásledovatelů Jiren se ztrátou jediného bodu.


Jirenští přitom rozhodli zápas třemi góly až v závěrečné půlhodině hry, kdy se trefil nejprve Bukač a po něm dvakrát Teplý. Domažlice, které díky nejlepšímu skóre vévodí triu pronásledovatelů, zdolaly Leitlovou brankou 1:0 Čáslav a zůstali jediným neporaženým týmem ČFL. Chodové mají navíc k dobru odložené střetnutí v Zápech, jež se uskuteční ve čtvrtek 2. října.

Bohemians Praha dobyli Louňovice díky brankám kapitána Laštovky a svého nejlepšího střelce Štočka a připsali si tak páté vítězství za sebou. Za domácí skóroval Balšánek z penalty. Počtvrté v řadě zvítězil Vyšehrad, na neutrální půdě v Zápech porazil 2:0 Převýšov a posunul se do první poloviny tabulky. Naopak poražený celek klesl až na její dno.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud